Call of Duty: Modern Warfare II - Αυτές είναι οι ημερομηνίες για την beta

Ξεκινούν τον Σεπτέμβριο πρώτα για τους κατόχους PlayStation
08 Αυγούστου 2022 15:44
Call of Duty: Modern Warfare II - Αυτές είναι οι ημερομηνίες για την beta

Εκτός από την ανακοίνωση για την ειδική παρουσίαση "Call of Duty: Next", η Activision γνωστοποίησε και τις ημερομηνίες που θα ανοίξουν οι πύλες για την beta του Call of Duty: Modern Warfare II. 

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια η κάθε beta χωρίζεται ανά πλατφόρμα και οι κάτοχοι των PlayStation θα είναι αυτοί που θα παίξουν πρώτοι. Η πρώτη early access beta θα διεξαχθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου για τα PS4 και PS5 και για όσους έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι. Έπειτα η open beta των PlayStation κονσολών θα "τρέξει" από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί μετά η Crossplay Beta του Modern Warfare 2 όπου οι πλατφόρμες ανοίγουν και μπαίνουν στο παιχνίδι οι Xbox και PC gamers. Οι κάτοχοι early access θα παίξουν από τις 22-23 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 24-26 Σεπτεμβρίου θα είναι ανοιχτή για όλους τους παίκτες και όλες τις πλατφόρμες

Αξίζει να αναφερθεί πως όλες οι beta θα ανοίγουν τις πύλες τους κάθε φορά στις 20:00 η ώρα Ελλάδος. 

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022 στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Battle.net και Steam). Αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει το Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.