16 λεπτά gameplay πλάνων από το Gotham Knights

Οι ήρωες της DC αποκαλύπτονται!
02 Αυγούστου 2022 14:08
16 λεπτά gameplay πλάνων από το Gotham Knights

Η Warner Bros. σε συνεργασία με το αμερικανικό IGN έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας 16 λεπτά από ολόφρεσκα gameplay πλάνα του Gotham Knights. Ο τίτλος αποκαλύπτεται πλήρως σε αυτό το βίντεο, καθώς και οι κεντρικοί χαρακτήρες Nightwing, Red Hood, Robin και Batgirl που “κλέβουν την παράσταση”.

Σύμφωνα με τον creative director, Patrick Redding, το παιχνίδι δεν πρόκειται να σας αναγκάσει να ξεκινήσετε με “αδύναμους” παίκτες, όπως ένα παραδοσιακό RPG. Και αυτό γιατί ο κάθε χαρακτήρας έχει ουσιαστική εμπειρία πάνω στις μάχες και αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να εξοντώσει καθένα κακοποιό που θα βρεθεί στο δρόμο του.

Το Gotham Knights αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Tο Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και τα Xbox Series X | S στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One εν τέλει ακυρώθηκαν. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.