Το Assassin's Creed Valhalla γίνεται rogue-like παιχνίδι με το νέο mode που έρχεται αύριο

Κλείδωσε η ημερομηνία για το Forgotten Saga
01 Αυγούστου 2022 15:54
Το Assassin's Creed Valhalla γίνεται rogue-like παιχνίδι με το νέο mode που έρχεται αύριο

Στις αρχές του καλοκαιριού και με αφορμή την έναρξη των εορτασμών για την 15η επέτειο της σειράς Assassin’s Creed, η Ubisoft είχε αποκαλύψει πως το Assassin's Creed Valhalla θα αποκτήσει και μια “roguelike-inspired” εμπειρία, το Forgotten Saga.

Τώρα, αυτό το νέο και αρκετά διαφορετικό mode απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, η εταιρία έκανε γνωστό πως στις 2 Αυγούστου θα έρθει στο παιχνίδι τόσο το Forgotten Saga, το οποίο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους, όσο και η ενημέρωση 1.6.0. Για την ώρα δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το update, αλλά αν κρίνουμε από τον αριθμό της έκδοσης, μάλλον έχουμε να κάνουμε με μια σημαντική αναβάθμιση.

Από την άλλη, το Forgotten Saga είναι ήδη γνωστό πως θα δανείζεται λίγη από τη μαγεία του λατρεμένου παιχνιδιού Hades, στέλνοντας τον Eivor ξανά και ξανά στο Niflheim, οπού θα πρέπει να παλέψει με κύματα εχθρών τα οποία στέλνει η Hel. Φυσικά, για την ολοκλήρωση αυτών των procedurally generated προκλήσεων θα υπάρχουν και διάφορες ανταμοιβές, αλλά και progression που θα κάνει τη ζωή των παικτών κάπως ευκολότερη.

Τέλος, έγινε γνωστό πως στις 4 με 25 Αυγούστου θα ξεκινήσει και ένα νέο δωρεάν event, το Sigrblot Festival. Πρόκειται για μια σκανδιναβική γιορτή για την καλοκαιρινή περίοδο που περιλαμβάνει θυσίες στον Όντιν για ασφαλή ταξίδια και raids.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της Ubisoft.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τις τελευταία φήμες το νέο περιεχόμενο του Valhalla θα είναι αυτό που θα ξεδιψάσει και φέτος του fans της σειράς, αφού ακούγεται πως το Assassin’s Creed Rift έλαβε καθυστέρηση και θα χάσει το 2022.

Βέβαια σύντομα αναμένεται να μάθουμε τι συμβαίνει πραγματικά, αφού η Ubisoft έχει ήδη ανακοινώσει πως το μέλλον του Assassins Creed θα αποκαλυφθεί το Σεπτέμβριο, όπως σας ενημερώσαμε. Συγκεκριμένα, ο γαλλικός κολοσσός έχει δρομολογήσει ένα Ubisoft Forward event για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ., το οποίο μάλλον θα φιλοξενήσει τις σχετικές αποκαλύψεις.