Half-Life και Metal Gear Rising γίνονται ένα στο πιο περίεργο gaming βίντεο για σήμερα

Ο Gordon Freeman δανείζεται τις κινήσεις του Raiden
01 Αυγούστου 2022 15:05
Half-Life και Metal Gear Rising γίνονται ένα στο πιο περίεργο gaming βίντεο για σήμερα

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα φέτος, σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία μετά την κυκλοφορία του, το Metal Gear Rising: Revengeance έχει καταφέρει να επανέλθει στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, χάρη στα διαδικτυακά memes και το world of mouth που εκτόξευσαν τα νούμερά του στο Steam κατά 1000%.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα action hack ‘n’ slash spin-off παιχνίδι της σειράς Metal Gear, το οποίο αναπτύχθηκε από την PlatinumGames και κυκλοφόρησε το μακρινό πλέον 2013 για τα Xbox 360 και PS3, καταφθάνοντας ένα χρόνο αργότερα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ το 2017 έγινε συμβατό και με τις νέες Xbox κονσόλες μέσω του backwards compatibility προγράμματος της Microsoft.

Τώρα, δημιουργώντας ένα cross-over που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα δούμε, ο animator Komegatze του φιλόδοξου mod Levitation του Half-Life: Alyx έφερε το στυλ του ιδιαίτερου τίτλου της PlatinumGames στον κόσμο του Half-Life. Κάπως έτσι, ο φονικός δόκτωρ Gordon Freeman σκαρφαλώνει και πετσοκόβει σε κομματάκια ένα Strider, χρησιμοποιώντας το πιστό του crowbar. Φυσικά, η σκηνή αποτίνει φόρο τιμής στο χαρακτηριστικό φινάλε της μάχης με το boss που παλεύουν οι παίκτες στο tutorial του Metal Gear Rising: Revengeance, οπού ο cyborg ninja Raiden διαμελίζει ένα mecha που έχει μέγεθος κριτηρίου.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το παραδόξως επικό βίντεο, το οποίο φυσικά ντύνει μουσικά το Sounds of Nature από το OST του Rising, μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.