Πρώτα gameplay πλάνα από το FPS παιχνίδι Deadrop του Dr Disrespect

Το οποίο θα είναι ανταγωνιστική multiplayer εμπειρία
31 Ιουλίου 2022 16:24
Πρώτα gameplay πλάνα από το FPS παιχνίδι Deadrop του Dr Disrespect

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, ο πασίγνωστος streamer Dr Disrespect είχε ανακοινώσει πρόσφατα πως αναπτύσσει το δικό του shooter παιχνίδι, μέσα από τη νεοσύστατη ομάδα του ονόματι Midnight Society.

Τώρα, τηρώντας την υπόσχεσή του, το στούντιο αποκάλυψε επίσημα το παιχνίδι. Γνωρίστε το Deadrop, ένα PvP FPS, το οποίο υπόσχεται πως θα φέρει μια νέα εποχή στον χώρο του ανταγωνιστικού multiplayer και θα συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ‘Vertical Extraction Shooters’. Στόχος των παικτών είναι να συλλέξουν όπλα, εξοπλισμό και άλλα αντικείμενα, καθώς παλεύουν για να σκαρφαλώσουν έναν πύργο, φεύγοντας από την κορυφή με ότι μπόρεσαν να κάνουν loot. Το concept θυμίζει το Escape From Tarkov, αλλά με cyberpunk θεματικό.

Η ιδιαιτερότητα με το Deadrop είναι πως αναπτύσσεται σε συνεργασία με την κοινότητα και έτσι τα πρώτα 10,000 μέλη που είχαν αγοράσει το Founders Access Pass, ένα πακέτο που περιλάμβανε μάλιστα και ένα NFT για τον χαρακτήρα τους στο παιχνίδι, απέκτησαν τώρα πρόσβαση στο πρώτο gameplay demo. Αυτά τα snapshots θα κυκλοφορούν κάθε έξι εβδομάδες και το πρώτο εστιάζει στην κίνηση του χαρακτήρα και τα πολύ βασικά συστήματα, όπως οι παρασκηνιακοί μηχανισμοί για τα προφίλ και τους dedicated servers.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως ο ιδρυτής του στούντιο, ο Guy ‘Dr Disrespect’ Beahm, ξεκίνησε την πορεία του στη gaming βιομηχανία ως game developer, αφού εργαζόταν για πολλά χρόνια στη Sledgehammer Games των Call of Duty τίτλων μέχρι το 2015. Παράλληλα, άλλος συνιδρυτής της ομάδας είναι ο Robert Bowling, πρώην community manager της Infinity Ward, καθώς και ο Quinn Delhoyo, πρώην multiplayer designer των Halo τίτλων της 343 Industries.

Παρακάτω ακολουθούν τα gameplay πλάνα που δημοσίευσαν μερικοί από τους χρήστες που έχουν πρόσβαση στο πρώτο snapshot.