Δείτε τώρα τα πρώτα gameplay πλάνα από το NBA 2K23

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα μάθουμε περισσότερα
31 Ιουλίου 2022 11:38
Δείτε τώρα τα πρώτα gameplay πλάνα από το NBA 2K23

Η 2K Sports έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο gameplay βίντεο από το NBA 2K23, το οποίο πρόκειται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Σεπτέμβριο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον τίτλο σε δράση και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τι να περιμένουν οι fans, όσον αφορά τα γραφικά και όχι μόνο.

Το εν λόγω βίντεο κάνει κοντινά πλάνα στους παίκτες και δείχνει τα σουτ, τα σκορ, τους πανηγυρισμούς και τις πάσες με εντυπωσιακές λήψεις και κοψίματα που βοηθούν στο να φαίνεται το NBA 2K23 πιο ρεαλιστικό και κινηματογραφικό. Επιπροσθέτως, παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τις παίκτριες του WNBA όπως είναι η Diana Taurasi και η Sue Bird.

Το φετινό κεφάλαιο της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου με τον Michael Jordan να βρίσκεται στο εξώφυλλο των Michael Jordan Edition και Championship Edition. Για την ιστορία, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Jordan θα βρεθεί σε εξώφυλλο παιχνιδιού της σειράς, αφού το ίδιο είχε συμβεί και με τα NBA 2K11, NBA 2K12 και NBA 2K16. Μάλιστα, με το NBA 2K23 θα μπορείτε να απολαύσετε για άλλη μια φορά το θρυλικό The Jordan Challenge.

Αξίζει να αναφερθεί, πως την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να κυκλοφορήσει ακόμη ένα gameplay trailer, στο οποίο θα μάθουμε περισσότερα για τον μπασκετικό τίτλο. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.