Dark Pictures Anthology: The Devil in Me - Διέρρευσε η ημερομηνία του horror τίτλου

Πλησιάζει το τέταρτο κεφάλαιο της ανθολογίας
29 Ιουλίου 2022 22:44
Dark Pictures Anthology: The Devil in Me - Διέρρευσε η ημερομηνία του horror τίτλου

Όπως έχει αποκαλύψει η Supermassive Games, το The Devil in Me θα είναι το φινάλε της πρώτης σεζόν της ανθολογίας τρόμου Dark Pictures, η οποία ξεκίνησε με το Man of Medan το 2019. Μέχρι στιγμής έχουμε δει κάποια πλάνα, ωστόσο δεν υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του project, πέρα από ένα γενικό ‘Φθινόπωρο του 2022’.

Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού μια νέα διαρροή μάλλον αποκάλυψε πότε μπορούμε να περιμένουμε το παιχνίδι. Αναλυτικότερα, ο Twitter λογαριασμός Aggiornamenti Lumia, ο οποίος έχει φέρει πολλές φορές στο παρελθόν αντίστοιχες πληροφορίες στα φώτα της δημοσιότητας, σκαλίζοντας τη βάση δεδομένων του Microsoft Store του Xbox, έκανε γνωστό πως η horror εμπειρία θα καταφθάσει στις 30 Νοεμβρίου.

Προφανώς η ημερομηνία αυτή δεν ανήκει στο φθινόπωρο, οπότε σας προτείνουμε να την λάβετε υπόψη με επιφύλαξη. Αν όντως το The Devil in Me προλάβει το 2022 και δε δεχθεί κάποια καθυστέρηση, θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του στούντιο για φέτος, αφού νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι οι gamers είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν και το The Quarry.

Το σενάριο του The Devil in Me

Στο νέο αυτό κεφάλαιο, μια ομάδα δημιουργών ντοκιμαντέρ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα, το οποίο τους προσκαλεί σε ένα μυστηριώδες ξενοδοχείο που είναι ένα σύγχρονο αντίγραφο του περίφημου ‘Murder Castle’ του κατά συρροή δολοφόνου H.H. Holmes. Η ομάδα πιστεύει πως πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη, μιας και θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει για να κερδίσει το πολυπόθητο ενδιαφέρον του κοινού.

Το ξενοδοχείο αυτό, λοιπόν, είναι το τέλειο σκηνικό για το νέο τους ντοκιμαντέρ, αλλά αναμενόμενα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως μοιάζουν εκ των προτέρων. Εν τέλει το συνεργείο ανακαλύπτει ότι κάποιοι τους παρακολουθούν και μάλιστα τους χειραγωγούν. Κάπως έτσι, ξαφνικά διακυβεύονται πολλά περισσότερα από τα νούμερα τηλεθέασης!


Το Dark Pictures Anthology: The Devil in Me αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.