Ημερομηνία κυκλοφορίας για το μεγαλύτερο update του Grounded

Τώρα ξέρουμε πότε θα παίξετε το “1.0”
29 Ιουλίου 2022 15:25
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το μεγαλύτερο update του Grounded

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι το survival παιχνίδι, Grounded πρόκειται να αφήσει πίσω του την early access μορφή, με το επερχόμενο 1.0 update. Αυτό σημαίνει ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει πλέον κανονικά και τώρα, η Obsidian Entertainment ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του “μεγαλύτερου update που έχει δει ποτέ ο τίτλος”.

Συγκεκριμένα, ο director Adam Brennecke αποκάλυψε ότι το 1.0 update του Grounded πρόκειται να γίνει διαθέσιμο σε όλους, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε μερικές δηλώσεις από τον δημιουργό:

Η ημερομηνία για την κυκλοφορία του 1.0 update είναι η 27η Σεπτεμβρίου. Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές τώρα σε όλα. Θα είναι το μεγαλύτερο update που έχει δει ποτέ το παιχνίδι.

Ο δημιουργός δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για το τι νέο έρχεται, αλλά μίλησε για ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, που προστέθηκαν στο public test του παιχνιδιού. Το νέο update του early access, το οποίο θα αποτελέσει και το τελευταίο, φέρνει σκνίπες για κατοικίδια, ένα νέο κτήριο που ονομάζεται Cookery και πολλά άλλα.

Σαν Unboxholics, πάντως, περάσαμε φοβερά παίζοντας το Grounded σε ένα πρόσφατο livestream και μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

Το νέο update του Grounded πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.