Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Annapurna Interactive Showcase

Τα νέα παιχνίδια της εταιρίας
29 Ιουλίου 2022 13:38
Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Annapurna Interactive Showcase

Η Annapurna Interactive μέσα από ένα ειδικό Showcase event αποκάλυψε όλα τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά, ανάμεσά τους και το ιδιαίτερο The Lost Wild. Μερικούς από τους τίτλους που θα δείτε στη λίστα τους γνωρίζαμε ήδη. Ας πάμε, όμως, να τα δούμε πιο αναλυτικά.


Thirsty Suitors

Το Thirsty Suitors βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Outerloop Games και αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X|S. Σε αυτό το βίντεο η Annapurna μάς έδωσε μία καλύτερη ματιά στον τίτλο και στον τρόπο που λειτουργεί η μάχη και η αφήγησή του.

Hindsight

Το Hindsight φτιάχνεται από τον Joel McDonald και αναμένεται στις 4 Αυγούστου για iOS συσκευές, Nintendo Switch και PC.

Νέο παιχνίδι από την Cardboard Computer

Η Annapurna Interactive ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι δημιουργοί του επιτυχημένου Kentucky Route Zero εργάζονται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν έδωσε άλλες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem

Το Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Dinogod και πρόκειται για ένα mech fighter παιχνίδι με πολύ farming και βάσεις που πρέπει να κατασκευάσετε. Αναμένεται το 2023 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X|S.

Νέο παιχνίδι με την Yarn Owl

Η Annapurna Interactive ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Yarn Owl, ένα νέο στούντιο από το Τέξας και τη Γεωργία.

Outer Wilds – Update

Το επιτυχημένο Outer Wilds πρόκειται να έρθει στο Nintendo Switch, ενώ θα κυκλοφορήσει και στις 15 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Όσοι έχουν ήδη το παιχνίδι στις παλιές κονσόλες, θα λάβουν ένα δωρεάν update αναβάθμισης.

Forever Go

Η γερμανική ομάδα ανάπτυξης Third Shift ετοιμάζει ένα “road trip” παιχνίδι που ονομάζεται Forever Go και έχει πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο άντρα. Άλλες πληροφορίες δυστυχώς δεν δημοσιεύτηκαν.

Flock

Το Flock είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πετάτε και μαζεύετε collectables και αναμένεται για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC via Steam, Xbox One και Xbox Series X|S.

Νέο παιχνίδι από τον Keita Takahashi (δημιουργό του Katamari Damacy)

Ο Keita Takahashi και το στούντιο του Uvula εργάζονται πάνω σε ένα μυστηριώδες νέο παιχνίδι με την Annapurna Interactive.

Dreamfeel

Η Annapurna ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι με το στούντιο Dreamfeel, στο οποίο όλοι οι χαρακτήρες είναι γάτες.

Hohokum

Το Hohokum έρχεται από την Honeyslug και μπορείτε να το δοκιμάσετε ήδη στο PC μέσω Steam.

What Remains of Edith Finch

To What Remains of Edith Finch έφτασε πλέον στα PlayStation 5 και Xbox Series X με 4Κ ανάλυση, 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και είναι δωρεάν αν έχετε στην κατοχή σας τις εκδόσεις των PS4 και Xbox One.