Dark Passenger: Αποκαλύφθηκε ένα νέο πολωνικό στούντιο από πρώην developers της CD Projekt

Και ετοιμάζει ένα νέο IP στη Φεουδαρχική Ιαπωνία
28 Ιουλίου 2022 15:48
Dark Passenger: Αποκαλύφθηκε ένα νέο πολωνικό στούντιο από πρώην developers της CD Projekt

Διάφορα πρώην μέλη της CD Projekt, τα οποία είχαν εργαστεί σε παιχνίδια όπως τα The Witcher 3: Wild Hunt και Cyberpunk 2077 ανακοίνωσαν τώρα την ίδρυση ενός νέου gaming στούντιο με έδρα την Βαρσοβία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα απαρτίζεται τόσο από βετεράνους της βιομηχανίας όσο και από νεότερους developers και τα τελευταία πέντε χρόνια εργαζόταν ως στούντιο της RealTime Warriors, παράγοντας εκατοντάδες animations, cinematics, χαρακτήρες και κόσμους για indie και AAA παιχνίδια τρίτων. Τώρα, με όνομα Dark Passenger, η ομάδα αποκάλυψε το πρώτο δικό της project, το οποίο θα είναι ένα νέο IP για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S, το οποίο θα ταξιδέψει τους παίκτες στη Φεουδαρχική Ιαπωνία.

Η Dark Passenger υπόσχεται ένα σκοτεινό κόσμο γεμάτο μυστικά, συναρπαστικούς χαρακτήρες και έντονες αναμετρήσεις. Οι παίκτες θα παίζουν ως shinobi και kunoichi πολεμιστές και καθώς διασχίζουν τον κόσμο του παιχνιδιού, θα έχουν τη δυνατότητα να πηδούν πάνω από τις στέγες των πόλεων, να κρύβονται κάτω από τα πατώματα ξύλινων καλύβων, να σκαρφαλώνουν σε παγόδες και να τρυπώνουν μέσα σε ιερά και ναούς. Ο κόσμος σχεδιάζεται με έμφαση στο verticality, με στόχο να ανοίξει απεριόριστες δυνατότητες κίνησης για τους παίκτες, την ώρα που ο δυναμικός καιρός υπόσχεται να τους εκπλήξει με ξαφνική βροχή, δυνατούς ανέμους ή πυκνή ομίχλη.

Παράλληλα, οι παίκτες θα συναντήσουν πολλές κοινωνικές τάξεις, από απλούς χωρικούς και ζητιάνους, μέχρι υψηλά ιστάμενους κατοίκους και σαμουράι. Ωστόσο, στόχος τους είναι να παραμείνουν αθέατοι και να είναι πάντα σε εγρήγορση απέναντι στις απειλές που μπορεί να τους παραμονεύουν από όλες τις πλευρές.

Το online multiplayer παιχνίδι αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5 και ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο, αλλά υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες με έμφαση στη συνεργασία αλλά και στις κόντρες με άλλους παίκτες, έχοντας co-op, PVP και PVE. Τέλος, οι developers υπόσχονται και ένα πολύ εντυπωσιακό locomotion σύστημα που θα επιτρέπει στους παίκτες να πραγματοποιήσουν εντυπωσιακές κινήσεις, όπως για παράδειγμα να τρέχουν πάνω σε βέλη που πετά ένα αντίπαλος.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε πατώντας εδώ, υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες.