gamescom 2022: Ο Geoff Keighley ξεκινάει το hype και την αντίστροφη μέτρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Λιγότερο από ένα μήνας απομένει
28 Ιουλίου 2022 11:00
gamescom 2022: Ο Geoff Keighley ξεκινάει το hype και την αντίστροφη μέτρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Και επίσημα απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τη gamescom 2022, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου. Φέτος, οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Μάλιστα, τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live, το οποίο θα παρουσιάσει ο συνήθης ύποπτος Geoff Keighley των The Game Awards και Summer Game Fest.

Τώρα, μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το σόου, ο Keighley αποφάσισε να ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση και τα teasers για το ειδικό σόου που ετοιμάζει. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανάρτησε ένα νέο βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μέσα από το οποίο υπενθυμίζει στη gaming κοινότητα πως η gamescom 2022 απέχει μόλις ένα μήνα. Παράλληλα, τόνισε πως το Gamescom Opening Night Live θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία κανονικού κοινού και θα περιλαμβάνει πολλές συναρπαστικές ανακοινώσεις και αποκαλύψεις.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω για περισσότερα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στη Γερμανία, για να σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν και θα ανακοινωθούν στη gamescom 2022. Μπορείτε, λοιπόν, να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholic.com, καθώς και στα διάφορα social media μας για περισσότερα.