PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Αυγούστου για PS4 και PS5

Οι νέες προσθήκες του Essential πακέτου
27 Ιουλίου 2022 18:51
PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Αυγούστου για PS4 και PS5

Βρισκόμαστε λίγο πριν την άφιξη του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού και έτσι, πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, για τον Αύγουστο έχουμε τρία εξαιρετικά δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5. Αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS5 και PS4 θα μπορούν να παίξουν το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει remakes για τα δύο ομότιτλα παιχνίδια, με πανέμορφα 4K γραφικά. Την επιμέλεια του project είχε αναλάβει η Vicarious Visions που στο παρελθόν επανάφερε στο προσκήνιο και τον Crash.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα λάβουν και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά τόσο το PS4 όσο και το PS5. Αυτό είναι το Yakuza: Like A Dragon, το έβδομο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς της SEGA που πήγε το franchise σε νέα μονοπάτια, με έναν νέο πρωταγωνιστή και αλλαγμένο turn-based σύστημα μάχης. Τέλος, το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του μήνα είναι το Little Nightmares για το PS4, το λατρεμένο σκοτεινό platformer της Tarsier Studios.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Little Nightmares στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Αναλυτικά η λίστα του PS Plus Essential για τον Αύγουστο του 2022:

Yakuza: Like A Dragon | PS4, PS5

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Cross-Gen Deluxe Bundle | PS4, PS5

Little Nightmares | PS4