Το Lord of the Rings: Gollum καθυστερεί και δε θα κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά "Rings of Power"

Καθυστερεί λίγο παραπάνω όπως ανακοίνωσε η Daedelic Entertainment
25 Ιουλίου 2022 23:38
Το Lord of the Rings: Gollum καθυστερεί και δε θα κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά "Rings of Power"

Πριν από μερικές εβδομάδες στις αρχές Ιουλίου είχε παρουσιαστεί ένα νέο gameplay trailer για το The Lord of the Rings: Gollum της Daedelic Entertainment, όπου επιβεβαίωνε κιόλας την ημερομηνία κυκλοφορίας. Σε μια αναπάντεχη τροπή όμως, μαθαίνουμε ότι ο τίτλος καθυστερεί εκ νέου. 

Η ομάδα ανάπτυξης προχώρησε στην ανακοίνωση μέσα από το Twitter της, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Gollum/Smeagol δε θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την πολυαναμενόμενη σειρά Lord of the Rings: The Rings of Power (2 Σεπτεμβρίου). Η καθυστέρησή του ωστόσο δεν φέρει και ένα νέο παράθυρο ή συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Η επίσημη ανακοίνωσε αναφέρει: 

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να σας προσφέρει μια αξιοσημείωτη ιστορία σε έναν εκπληκτικό κόσμο, γεμάτο θαύματα και μαγεία. Ούτως ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του The Lord of the Rings: Gollum για μερικούς μήνες ακόμα. Θα σας ενημερώσουμε με τη νέα συγκεκριμένη ημερομηνία στο εγγύς μέλλον. 

Ουσιαστικά ο τίτλος καθυστερεί για να "γυαλιστεί" ακόμη περισσότερο και να είναι όπως πρέπει βάσει του πλάνου της Daedelic. 

Όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα η ομάδα ανάπτυξης, ο τίτλος έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας LOTR τίτλος και έχει εγκριθεί κανονικά από την Middle-Earth Enterprises, την license εταιρία του franchise. Αρχικά, έγινε γνωστό ότι η ιστορία του Gollum διαδραματίζεται παράλληλα με την αρχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων της Mordor, όπου ο Gollum απήχθη από τον Sauron και ανακρίθηκε και από τον Gandalf.

Αν και αρχικά θα κυκλοφορούσε την 1η Σεπτεμβρίου, τώρα απλώς γνωρίζουμε ότι το LOTR: Gollum θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και αργότερα στο Nintendo Switch.