Star Wars Jedi Survivor: Αποκαλύφθηκε από λάθος ο μήνας κυκλοφορίας του

Δεν απέχει πολύ η νέα περιπέτεια της Respawn
25 Ιουλίου 2022 15:13
Star Wars Jedi Survivor: Αποκαλύφθηκε από λάθος ο μήνας κυκλοφορίας του

Στο πλαίσιο του φετινού Star Wars Celebration 2022, το οποίο οι Unboxholics παρακολούθησαν από κοντά στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια, η EA είχε ανακοινώσει το Star Wars Jedi: Survivor. Η αποκάλυψη είχε γίνει με ένα σύντομο trailer, με την εταιρία να υπόσχεται πως θα μοιραστεί περισσότερα σύντομα, μιας και η κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι προγραμματισμένη για το 2023 στα PS5, Xbox Series X|S και PC.

Όπως φαίνεται, αυτό το «σύντομα» μάλλον πλησιάζει, αφού η εταιρία ξεκίνησε να επεξεργάζεται παρασκηνιακά την καταχώρηση του Jedi Survivor στο PlayStation Network. Συγκεκριμένα, η σελίδα του τίτλου στο PSN αναρτήθηκε στις 22 Ιουλίου, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας πατώντας εδώ.

Η πληροφορία αυτή αποκαλύφθηκε από τον γνωστό Twitter λογαριασμό PlayStation Game Size, ο οποίος ανιχνεύει και μεταφέρει αξιοσημείωτες αλλαγές που γίνονται παρασκηνιακά στη βάση δεδομένων του PSN. Έτσι, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση της σελίδας, εντοπίστηκε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου άλλαξε για τις αρχές του Μαρτίου του 2023 ή ίσως τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Προφανώς πρόκειται για κάποια κίνηση εκ παραδρομής, η οποία ωστόσο δείχνει πως το παιχνίδι δε θα καταφθάσει την εορταστική περίοδο του επόμενου έτους, αλλά μάλλον εντός του πρώτου τριμήνου του 2023.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Star Wars Jedi Survivor είναι το νέο third person, narrative-driven, action-adventure παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment, των Titanfall παιχνιδιών και του Apex Legends, η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Lucasfilm Games για το project. To Survivor θα αφηγηθεί το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Αναλυτικότερα, ο Cal θα πρέπει να μείνει ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία που τον καταδιώκει συνεχώς, καθώς αρχίζει να αισθάνεται το βάρος του να είναι ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία. Φυσικά, στη νέα του περιπέτεια τον συνοδεύει ο έμπιστος σύντροφός του, ο BD-1, ενώ ο Cal θα συναντήσει και θα συμμαχήσει και με μια σειρά από άλλους μοναδικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Μάλιστα, το Jedi: Survivor υπόσχεται πως θα επεκτείνει το δυναμικό σύστημα μάχης της σειράς με νέους και καινοτόμους τρόπους, αφού για να επιβιώσει, ο Cal θα χρειαστεί να μάθει νέα skills και να αναπτύξει περεταίρω τη σύνδεσή του με το Force.

Για την ιστορία, οι developers του τίτλου είχαν μιλήσει και για τον τεχνικό τομέα, ο οποίος θα περιλαμβάνει ray-tracing στα PS5 και Xbox Series X, ενώ είχαν αναφέρει πως η περιπέτεια θα έχει γενικότερα έναν πιο σκοτεινό τόνο.