Ολοκληρώστε αυτό το horror παιχνίδι σε λιγότερο από δύο ώρες και πάρτε τα χρήματά σας πίσω

Αν μπορείτε…
25 Ιουλίου 2022 14:53
Ολοκληρώστε αυτό το horror παιχνίδι σε λιγότερο από δύο ώρες και πάρτε τα χρήματά σας πίσω

Μία indie ομάδα ανάπτυξης με την ονομασία Sungame Studio προέβη σε μία πολύ ιδιαίτερη και έξυπνη -θα έλεγε κανείς- κίνηση, με ένα horror παιχνίδι. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε ένα νέο παιχνίδι στο Steam, το Refund Me If You Can και όπως μαρτυράει ο τίτλος, η πρόκληση εδώ είναι να καταφέρετε να κάνετε refund το παιχνίδι, αφού το ολοκληρώσετε, σε λιγότερο από δύο ώρες.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Steam σάς επιτρέπει να πάρετε τα χρήματά σας πίσω από ένα παιχνίδι που δε σας αρέσει, μέσα σε δύο ώρες. Δηλαδή, αν έχετε δοκιμάσει ένα παιχνίδι για λιγότερο από δύο ώρες και δε σας γεμίζει το μάτι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε refund.

Το «κόλπο» εδώ, ωστόσο, είναι πως αυτό το horror παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο και όλος ο σχεδιασμός του είναι σαν λαβύρινθος, με αποτέλεσμα να χρειαστείτε ίσως περισσότερες από δύο ώρες για να το ολοκληρώσετε.

Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι αν δείτε τους τίτλους τέλους μετά από τις 2 ώρες, δε θα μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Φυσικά, η ομάδα ανάπτυξης, δε θέλει να κάνετε refund και όλο αυτό είναι ένα διαφημιστικό τρικ.

Αξίζει να αναφερθεί πως το παιχνίδι έχει θετικά reviews στη σελίδα του Steam, κοστίζει €3,99 και μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.