Diablo 4: Πολύ σύντομα μάλλον θα μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Νέα στοιχεία δείχνουν πως η beta είναι προ των πυλών
22 Ιουλίου 2022 21:01
Diablo 4: Πολύ σύντομα μάλλον θα μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Νωρίτερα εντός του καλοκαιριού η Blizzard είχε ξεκινήσει τις εγγραφές για την beta του Diablo IV, η οποία όπως όλα δείχνουν βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, η εξιδεικευμένη ιστοσελίδα Wowhead αναφέρει τώρα πως η εταιρία ξεκίνησε να προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης, προσθέτοντας σχετικά αρχεία στο Battle.net.

Αναλυτικότερα, τα config αρχεία του launcher ενημερώθηκαν, περιλαμβάνοντας πλέον αναφορές στην beta του Diablo IV. Μάλιστα, το μέσο μεταφέρει και μια εικόνα από το παράθυρο εγκατάστασης, τονίζοντας ωστόσο πως για την ώρα δεν υπάρχουν διαθέσιμα για κατέβασμα από τους servers τα αρχεία του παιχνιδιού .

Μέχρι στιγμής η Blizzard δεν έχει αποκαλύψει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για την beta, αλλά οι παρασκηνιακές αυτές κινήσεις δείχνουν πως μπορούμε να περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από μέρα σε μέρα.

To Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2023. Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV. Περισσότερες πληροφορίες και gameplay πλάνα αποκαλύφθηκαν στο πρόσφατο Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, τα οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του και το πολυσυζητημένο Diablo Immortal, το οποίο μόλις μέσα στον Ιούνιο κατάφερε να ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια αθροιστικές λήψεις. Κάπως έτσι, έγινε αμέσως η δεύτερη πιο κερδοφόρα mobile εμπειρία της Blizzard, με το Hearthstone να είναι το μόνο που προηγείται. Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο επίτευγμά του, αφού στιγμιαία κατάφερε να σπάσει και το ρεκόρ του Metacritic, για να γίνει το χαμηλότερα βαθμολογημένο από τους χρήστες παιχνίδι όλων των εποχών!