Η Batgirl είναι έτοιμη για όλα στο νέο trailer του Gotham Knights

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του τίτλου για τις next-gen κονσόλες
22 Ιουλίου 2022 12:41
Η Batgirl είναι έτοιμη για όλα στο νέο trailer του Gotham Knights

Η Warner Bros. έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το Gotham Knights, το ολοκαίνουργιο “Batman” παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Ο τίτλος, ο οποίος θα είναι γεμάτος από γνωστούς και αγαπητούς χαρακτήρες της DC, έχει και την Batgirl, η οποία παρουσιάζεται στα νέα gameplay πλάνα που κυκλοφόρησαν. "Η Batgirl είναι η νέα ηρωίδα που χρειάζεται το Gotham" μάς λέει η Warner και μεταξύ άλλων η περιγραφή αναφέρει τα εξής:

Το Gotham συνεχίζει να έχει μία “Νυχτερίδα” και εκείνη θέλει να βεβαιωθεί ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό. Η προστασία των ανθρώπων τρέχει στις φλέβες της και θα είναι πάντα μέρος του εαυτού της, ανεξάρτητα από την ταυτότητά της. Οι άνθρωποι του Gotham χρειάζονται ένα σύμβολο για να πιστέψουν και δεν υπάρχει κανένας καλύτερος από την Batgirl.

Το Gotham Knights αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Tο Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και τα Xbox Series X | S στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One εν τέλει ακυρώθηκαν. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.