Το Saints Row έγινε χρυσό και έρχεται τον Αύγουστο

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η ανάπτυξη
21 Ιουλίου 2022 11:36
Το Saints Row έγινε χρυσό και έρχεται τον Αύγουστο

Αν είχατε αμφιβολίες για το αν το Saints Row θα καταφθάσει τελικά τον Αύγουστο, τώρα μπορείτε να τις αποβάλετε, αφού η Deep Silver Volition τονίζει πως η ημερομηνία είναι πλέον “locked and loaded”.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως το παιχνίδι έγινε χρυσό, υπενθυμίζοντας στους ενδιαφερόμενους πως μπορούν ήδη να προβούν σε προ-παραγγελία στην πλατφόρμα της αρεσκείας τους.

Για την ιστορία, ο όρος ‘χρυσό’ ή ‘gold’ χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη gaming βιομηχανία και πρακτικά σημαίνει πως η δημιουργία της αρχικής έκδοσης ενός project έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής των retail αντιτύπων. Φυσικά, η ομάδα ανάπτυξης δε σταματά να ασχολείται με το παιχνίδι και οι αλλαγές που θα κάνει μέχρι την κυκλοφορία του, ενσωματώνονται στο Day One patch.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το νέο Saints Row είναι πρακτικά μια επανεκκίνηση για τη σειρά, αφήνοντας πίσω τα προηγούμενα αριθμημένα κεφάλαια και μεταφέροντας τη δράση στη φανταστική πόλη Santo Ileso, που βασίζεται στις νοτιοδυτικές πολιτείες της Αμερικής. Η πόλη αυτή, λοιπόν, βρίσκεται υπό τον έλεγχο τριών εγκληματικών συμμοριών και οι παίκτες αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν μια νέα δική τους ομάδα από τα δυσαρεστημένα μέλη αυτών των συμμοριών για να πάρουν πίσω την εξουσία. Το παιχνίδι διαθέτει έναν εξαιρετικά πλούσιο character creator με αμέτρητες επιλογές, ενώ θα προσφέρει drop-in co-op με έναν δεύτερο παίκτη.

Το Saints Row αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες και αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store όσον αφορά το PC.

Tags: