Το Apex Legends τιμά τα Dragon Ball, Naruto, One Piece και άλλα anime (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το νέο του event
19 Ιουλίου 2022 21:01
Το Apex Legends τιμά τα Dragon Ball, Naruto, One Piece και άλλα anime (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο event του Apex Legends μόλις ανακοινώθηκε και έχει άρωμα Ιαπωνίας, αφού τιμά λατρεμένα anime, όπως τα Dragon Ball, Naruto, One Piece και My Hero Academia. Ο λόγος γίνεται για το Gaiden, το οποίο ξεκινά σήμερα 19 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου μήνα.

Στο πλαίσιο του εν λόγω event θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε 40 διαφορετικά κοσμητικά αντικείμενα για τα όπλα και τους χαρακτήρας σας, τα οποία είναι όλα εμπνευσμένα από λατρεμένα anime. Κάπως έτσι θα μπορείτε να ντύσετε τον Mirage σας για να μοιάζει με τον Deku, πρωταγωνιστή της σειράς My Hero Academia ή να κάνετε τον Octane να μοιάζει με τον Luffy πρωταγωνιστή της σειράς One Piece.

Συγχρόνως, το Gaiden θα προσθέσει ξανά στο Apex το Armed and Dangerous mode. Σε αυτό τα μοναδικά όπλα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες θα είναι snipers για μακρινές αποστάσεις και shotguns για τις κοντινές, κάνοντας τις μάχες αρκετά διαφορετικές και ιδιαίτερες. Μάλιστα και το loot γενικότερα είναι αρκετά πιο δυσεύρετο στο πλαίσιο του εν λόγω mode. To Armed and Dangerous θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 2 Αυγούστου στους World’s Edge, Olympus και Storm Point χάρτες.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι με το εν λόγω event, οι χαρακτήρες Octane, Bangalore και Mirage έγιναν…VTubers. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Παράλληλα, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το event και να δείτε όλα τα αντικείμενα που θα περιλαμβάνει στην επίσημη ανάρτηση της Respawn Entertainment, πατώντας εδώ. Τέλος, παρακάτω θα βρείτε και το ειδικό trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για να συνοδεύσει την έναρξη του Gaiden.