Η σύνοψη του God of War Ragnarok μόλις αποκαλύφθηκε

Ανανεώθηκε η σελίδα στο PlayStation Store και μάθαμε πληροφορίες
19 Ιουλίου 2022 10:50
Η σύνοψη του God of War Ragnarok μόλις αποκαλύφθηκε

Το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο για τις PlayStation κονσόλες και μόλις αποκαλύφθηκε η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μετά από αναβάθμιση της σελίδας του τίτλου στο PlayStation Store αποκαλύφθηκαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πλοκή του sequel του God of War (2018).

Έτσι επιβεβαιώνεται ότι το παιχνίδι δε θα λάβει χώρα μόνο κατά τη διάρκεια του Ragnarok, της μεγάλης τελικής μάχης της σκανδιναβικής μυθολογίας δηλαδή, αλλά και κατά τη διάρκεια του Fimbulwinter.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Παρόλο που είχε επιβεβαιωθεί ότι στο God of War Ragnarok θα επισκεφθείτε και τα εννέα βασίλεια, ορισμένες λεπτομέρειες -συμπεριλαμβανομένων των δυνάμεων του Asgard- ήταν άγνωστες και αποκαλύφθηκαν τώρα.

Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου αποκλειστικά για τα PlayStation 5 και PlayStation 4.