Ξόδεψε 1200 ώρες και έφτιαξε το Zora’s Domain του Ocarina of Time με την Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα
18 Ιουλίου 2022 18:13
Ξόδεψε 1200 ώρες και έφτιαξε το Zora’s Domain του Ocarina of Time με την Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Legend of Zelda: Ocarina of Time κυκλοφόρησε το 1998 για το Nintendo 64 και θεωρείται από πολλούς το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, αλλά και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

Παρόλο που έχουμε δει αρκετές εκδόσεις του τίτλου να κυκλοφορούν ξανά, όπως την έκδοση του Nintendo GameCube, αλλά και το remake του Nintendo 3DS, ένας fan με ονομασία RwanLink αποφάσισε να φτιάξει τη γνωστή τοποθεσία, Zora's Domain, με γραφικά του σήμερα και τη βοήθεια της Unreal Engine 5.

Προσωπικά έχω δουλέψει σε αυτό το βίντεο για 1200 ώρες τους τελευταίους 4,5 μήνες. Είχα βάλει στόχο να το ολοκληρώσω πριν τον Ιούλιο επειδή μετακομίζω. Ελπίζω ότι θα το απολαύσετε, μιας και χρειάστηκε πάρα πολύ δουλειά.

Έτσι, ο RwanLink θέλει να δείξει πως θα μπορούσε να είναι ένα Zelda με γραφικά του σήμερα και την εν λόγω μηχανή γραφικών. Ο artist ξόδεψε περισσότερες από 1200 ώρες για να καταφέρει να φτιάξει την “next-gen” του Zora's Domain και ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο 25 λεπτών (περίπου), το οποίο έχει μία ιδιαίτερη αισθητική και μοιάζει σαν «ταινία».

Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό, το βίντεο έγινε γρήγορα viral μιας και μετράει περισσότερες από 370,000 προβολές και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.