Εξαιρετική η πορεία του Ghost of Tsushima – Αυτές είναι οι πωλήσεις του

Η Sucker Punch είναι ευχαριστημένη από την πορεία του τίτλου
17 Ιουλίου 2022 12:06
Εξαιρετική η πορεία του Ghost of Tsushima – Αυτές είναι οι πωλήσεις του

Το Ghost of Tsushima κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020 από την Sucker Punch και όπως όλα δείχνουν, ο τίτλος είχε μία πολύ καλή εμπορική πορεία. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικά στοιχεία που αφορούν τις πωλήσεις του παιχνιδιού, καθώς και άλλα «κατορθώματα» που έκαναν οι παίκτες αυτά τα χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, το παιχνίδι έχει πουλήσει 9,73 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ παράλληλα οι παίκτες έχουν τραβήξει περισσότερες από 78 εκατομμύρια φωτογραφίες, έχουν παίξει 91,4 αποστολές στο Legends mode, έχουν κάνει 540,8 εκατομμύρια duels και 998,5 εκ. standoffs.

Αυτό το σαββατοκύριακο συμπληρώνονται δύο χρόνια από την κυκλοφορία του Ghost of Tsushima. Είμαστε έκπληκτοι από όλη την υποστήριξη και ευγνώμονες για όλους σας! Ευχαριστούμε όλους όσους έπαιξαν και μοιράστηκαν αυτό το ταξίδι μαζί μας.

Πέρυσι κυκλοφόρησε και η Director’s Cut έκδοση του παιχνιδιού και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι η Sony ετοιμάζει και την ταινία του Ghost of Tsushima, σε μία παραγωγή των PlayStation Productions και Sony Pictures.

Η πλοκή της ταινίας θα βασίζεται σαφώς πάνω στο παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστεί ο σαμουράι Jin Sakai, ο οποίος είναι ο τελευταίος επιζών της φατρίας του. Για να απελευθερώσει την Tsushima θα πρέπει να βάλει στην άκρη τις παραδόσεις των σαμουράι και να κηρύξει έναν ανορθόδοξο πόλεμο ενάντια στους δυνάστες της πατρίδας του.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία του Ghost of Tsushima παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.