Δείτε τα πρώτα εκτενή gameplay πλάνα από το The Division Resurgence

Η εμπειρία του Division μεταφέρεται στα smartphones
15 Ιουλίου 2022 15:23
Δείτε τα πρώτα εκτενή gameplay πλάνα από το The Division Resurgence

Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα εκτενές gameplay βίντεο για το The Division Resurgence που αναμένεται να μεταφέρει την εμπειρία του Division στις φορητές συσκευές, όσο πιο αυτούσια γίνεται. Και τα πρώτα πλάνα αποδεικνύουν πως είναι αρκετά κοντά. 

Το "Resurgence" καταρχάς θα διατεθεί δωρεάν ως free-to-play τίτλος και υπόσχεται να προσφέρει μια third-person shooter RPG εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις mobile συσκευές. Ο χειρισμός και το user interface του υπόσχονται μια ομαλή εμπειρία τόσο για τους βετεράνους της σειράς όσο και για τους νέους παίκτες.

Οι δημιουργοί του λένε πως θα διηγηθεί κιόλας μια ανεξάρτητη ιστορία στο σύμπαν του The Division και η δράση του θα λαμβάνει χώρα σε ένα τεράστιο ανοιχτό κόσμο με open world εξερεύνηση και λεπτομερή γραφικά. Μάλιστα, το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί τόσο solo όσο και σε co-op, προσφέροντας μια ποικιλία PvE δραστηριοτήτων.

Τέλος, έγινε γνωστό πως τα γεγονότα του Tom Clancy's The Division Resurgence θα λαμβάνουν χώρα σε μια σύγχρονη εκδοχή της Νέας Υόρκης, μετά την κρίση, προσφέροντας έτσι μια μοναδική προοπτική για τα βασικά γεγονότα της ιστορίας που έχουν λάβει χώρα στο Tom Clancy's The Division και στο Tom Clancy's The Division 2.

Ακολουθεί το βίντεο με το επίσημο gameplay walkthrough. 

Σε περίπτωση που θέλετε να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα δοκιμάσουν το Resurgence, μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τις επερχόμενες δοκιμαστικές εκδόσεις πατώντας εδώ.