Το Bayonetta 3 θα έχει ειδικό mode που θα καλύπτει τη γύμνια (BINTEO)

Δείτε το συγκριτικό βίντεο
14 Ιουλίου 2022 15:10
Το Bayonetta 3 θα έχει ειδικό mode που θα καλύπτει τη γύμνια (BINTEO)

Πριν μερικές ώρες, η Nintendo και η PlatinumGames επιβεβαίωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Bayonetta 3, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης ήρθε να αποκαλύψει και άλλη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως το Bayonetta 3 θα έχει ένα family friendly mode, το οποίο καλύπτει την μερική γύμνια που υπάρχει σε διάφορες σκηνές της εμπειρίας. Αυτό ονομάζεται "Naive Angel Mode" και η Platinum κυκλοφόρησε ένα συγκριτικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται για παράδειγμα πως καλύπτεται το στήθος της κεντρικής πρωταγωνίστριας σε μια σκηνή.

Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Χαλαρώστε, η μάγισσα επέστρεψε και είναι πιο σέξι από ποτέ!

Προσθέσαμε το επαναστατικό "Naive Angel Mode" στο Bayonetta 3, ώστε περισσότεροι να μπορούν να το απολαύσουν πλήρως.

Ενεργοποιώντας το, μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στο σαλόνι σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι φαίνεται στην οθόνη... μάλλον.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το εν λόγω mode δε θα είναι ακριβώς canon, αφού η στενή στολή της Bayonetta είναι φτιαγμένη από τα μαλλιά της, τα οποία με τη σειρά τους λειτουργούν και ως αγωγός για τις μαγικές Wicked Weave δυνάμεις της. Αυτός είναι και ο λόγος για το γυμνό, τουλάχιστον όσον αφορά την αφήγηση.

Το Bayonetta 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch.