Bayonetta 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για την επιστροφή της στιλάτης μάγισσας

Έρχεται στο Nintendo Switch με όρεξη να τσακίσει δαίμονες!
13 Ιουλίου 2022 17:19
Bayonetta 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για την επιστροφή της στιλάτης μάγισσας

H Nintendo ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Bayonetta 3, με ένα επικών διαστάσεων trailer γεμάτο αποκαλύψεις αλλά και καταιγιστικά gameplay πλάνα. Το αποκλειστικό παιχνίδι της Platinum για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. 

Ανάμεσα στις νέες πληροφορίες που μάθαμε για τον τίτλο της Platinum Games είναι πως οι παίκτες θα συναντήσουν την αληθινή coven των Bayonettas, η κάθε μια πιο φανταχτερή από την προηγούμενη, σε μάχες που θα δοθούν στους δρόμους του Τόκιο, στα όρη της Κίνας και σε άλλες τοποθεσίες. 

Μια ολοκαίνουργια playable χαρακτήρας κάνει την εμφάνισή της στο Bayonetta 3. Η Viola, όπως ονομάζεται, είναι μια νεαρή, ζωηρή και πανίσχυρη αλλά μαθητευόμενη μάγισσα, έτοιμη να μοιράσει πόνο και κόλαση στους Homunculi με το σπαθί της και τον ιδιότροπο σύμμαχο και σύντροφό της, τον αιλουροειδές δαίμονα Chesire. 

Σύμφωνα με την πλοκή, η ασταμάτητη μάγισσα Umbra θα ενώσει τις δυνάμεις με αρκετά οικεία πρόσωπα όπως τους Jeanne, Rodin, Enzo και Luka, τη μυστηριώδη Viola και ένα πλήθος ακόμη διαφορετικών Bayonettas για να εμποδίσει τα ανθρωπογενή Homunculi από το να σπείρουν τον όλεθρο. 

Ανάμεσα στις νέες ικανότητες της Bayonetta είναι το Demon Masquerade που μπορείτε να τινάξετε στον αέρα, να τσαλαπατήσετε και να ισοπεδώσετε τους εχθρούς σας με απίθανα combos και δαιμονικές δυνάμεις. 

Θα κυκλοφορήσει, επίσης, η ειδική έκδοση Trinity Masquerade Edition, με ένα 200 σελίδων artbook και τρία διαφορετικά εξώφυλλα, ένα για τον κάθε Bayonetta τίτλο. 

To Bayonetta 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.