Παίκτης τερμάτισε κυριολεκτικά τις ώρες στο Elden Ring!

999:59:59!
13 Ιουλίου 2022 10:28
Παίκτης τερμάτισε κυριολεκτικά τις ώρες στο Elden Ring!

Το Elden Ring συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς μία είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι ένας παίκτης «τερμάτισε» τις ώρες του παιχνιδιού. Ένας fans κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια που ακόμη και η FromSoftware δεν πίστευε ότι ήταν δυνατά, επιτυγχάνοντας τον μέγιστο playtime, εντός του παιχνιδιού.

Το Elden Ring είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου και για να ολοκληρώσει κάποιος το πρώτο playthrough, χρειάζεται περίπου 60 ώρες. Ωστόσο, αν επιχειρήσει κανείς να κάνει ό,τι έχει να προσφέρει ο τίτλος, οι ώρες αυτές ανεβαίνουν κατά πολύ. Παρ’ όλα αυτά, να σας υπενθυμίσουμε πως μετά την ολοκλήρωση της κεντρικής ιστορίας, υπάρχει η επιλογή του New Game Plus, όπου ο παίκτης μπορεί να τερματίζει το παιχνίδι πάρα πολλές φορές.

Έτσι και έκανε ο χρήστης του Reddit, JayzRebellion15, ο οποίος τερμάτισε το ρολόι του παιχνιδιού και έφτασε το μέγιστο όριο των 999:59:59 ωρών, με έναν χαρακτήρα που μοιάζει με τον Richter Belmont του Castlevania. Ουσιαστικά, μετά από αυτές τις ώρες, το ρολόι του παιχνιδιού σταματάει και δεν μπορεί να μετρήσει παραπάνω. Πολύ γρήγορα το post του στο Reddit έγινε viral και οι χρήστες υπολόγισαν ότι για να καταφέρει κάποιος τόσες πολλές ώρες, θα πρέπει να παίζει περίπου 7,35 ώρες τη μέρα, από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα.

Εσείς πόσες ώρες έχετε παίξει στο Elden Ring; Πείτε μας στα σχόλια!