Το Bayonetta 3 έκανε ένα τεράστιο βήμα για την κυκλοφορία του

Βαθμολογήθηκε ηλικιακά ο τίτλος της Platinum Games
13 Ιουλίου 2022 09:17
Το Bayonetta 3 έκανε ένα τεράστιο βήμα για την κυκλοφορία του

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που είδαμε το Bayonetta 3 της Platinum Games και όπως φαίνεται, ίσως να απέχουμε λιγότερο απ’ όσο πιστεύατε για την κυκλοφορία του. Και αυτό γιατί ο τίτλος μόλις ταξινομήθηκε ηλικιακά στο επίσημο site της Nintendo και μας δείχνει ότι το παιχνίδι θα είναι “Mature” για την Αμερική και PEGI 18+ για την Ευρώπη.

Μάλιστα, η Nintendo συνεχίζει να έχει ως ημερομηνία κυκλοφορίας το “2022” και πολλοί εικάζουν ότι η νέα περιπέτεια της θρυλικής μάγισσας θα έρθει μέσα στο φθινόπωρο. Επιπροσθέτως, σύμφωνα με το ESRB, το παιχνίδι θα περιέχει βία, αίμα, gore, μερικό γυμνό, έντονη γλώσσα και in-game purchases.

Το Bayonetta 3 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα The Game Awards τον Δεκέμβριο του 2017 και για τέσσερα χρόνια δεν είχαμε δει τίποτα άλλο. Ωστόσο, έκανε την εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο του 2021 με ένα καταιγιστικό trailer που μεταξύ άλλων αποκάλυπτε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Αυτό, λοιπόν, ήταν ένα σημαντικό νέο για τους fans, καθώς όταν ένα παιχνίδι λαμβάνει ταξινομείται ηλικιακά, σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται αρκετά κοντά στην κυκλοφορία του.