Ημερομηνία κυκλοφορίας για το remaster του Baldur's Gate: Dark Alliance II

Θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε.
11 Ιουλίου 2022 18:26
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το remaster του Baldur's Gate: Dark Alliance II

Η Interplay Games ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ότι το remaster του θρυλικού τίτλου, Baldur's Gate: Dark Alliance II πρόκειται να κυκλοφορήσει πάρα πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε ότι θα μπορείτε να απολαύσετε τον τίτλο από τις 20 Ιουλίου, σε κονσόλες και PC.

Όπως είδαμε και στο remaster του πρώτου παιχνιδιού, το Baldur's Gate: Dark Alliance 2 δε θα online multiplayer, αλλά θα διατηρήσει το co-op δύο παικτών σε local, όπως ήταν τότε που κυκλοφόρησε. Ωστόσο, η Interplay, λέει ότι μέσα από το Steam θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Remote Play και να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι με πολλούς παίκτες.

Για την ιστορία, το Baldur's Gate: Dark Alliance II κυκλοφόρησε το 2004 από την Black Isle Studios και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, πρόκειται για ένα spin-off των κλασσικών Baldur’s Gate παιχνιδιών, το οποίο δανείζεται πολλά στοιχεία από τη δημοφιλή σειρά Diablo της Blizzard. Έτσι, καλείστε να διαλέξετε έναν από τους πέντε κεντρικούς χαρακτήρες, να ανεβείτε levels, να κάνετε craft διάφορα όπλα, να εξοπλιστείτε με διάφορες πανοπλίες και να έρθετε αντιμέτωποι με πολλούς D&D εχθρούς, όπως δράκους ή ghouls.

Το Baldur's Gate: Dark Alliance II θα κυκλοφορήσει για τα PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch στις 20 Ιουλίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το trailer που είχε δημοσιευθεί τον περασμένο Μάιο.