Ξεσπά developer του PlayStation – «Το The Last of Us Part 1 Remake δεν είναι αρπαχτή»

Δείτε το tweet που συζητήθηκε
11 Ιουλίου 2022 15:59
Ξεσπά developer του PlayStation – «Το The Last of Us Part 1 Remake δεν είναι αρπαχτή»

Ο βετεράνος animator Robert Morrison, ο οποίος εργαζόταν στην PlayStation Studios Visual Arts ομάδα της Sony και απασχολείται πλέον από το Bend Studio της εταιρίας, έκανε μερικές βαρύγδουπες δηλώσεις για το The Last of Us Part I.

Συγκεκριμένα, ο developer που είχε συνεισφέρει για αρκετούς μήνες στο project απάντησε στα σχόλια διαφόρων χρηστών των social media πως το όλο εγχείρημα είναι «αρπαχτή». Αναλυτικότερα, ο Morrison δήλωσε χαρακτηριστικά:

Στην πραγματικότητα είναι το πιο σχολαστικά κατασκευασμένο project το οποίο έχω δει ποτέ ή στο οποίο έχω συμμετάσχει σε ολόκληρη την καριέρα μου. Λαμβάνει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο φροντίδας και προσοχής στην κάθε λεπτομέρεια.

Όπως επισημαίνει, λοιπόν, ο Morrison, η Naughty Dog και τα PlayStation Studios δουλεύουν παθιασμένα στο project, προσέχοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Μάλιστα, τα σχόλιά του πως είναι το πιο σχολαστικά κατασκευασμένο παιχνίδι που έχει δει είναι σίγουρα αξιοσημείωτα, αφού πρόκειται για έναν developer που υπάρχει στα credits τεράστιων παραγωγών, όπως τα God of War, Resident Evil 7 και Injustice 2. Αναμενόμενα, αμέσως μετά, η δημοσίευσή του ξεκίνησε να συζητιέται, έχοντας πλέον χιλιάδες σχόλια και εκατοντάδες quote tweets.


Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει ακόμη άγνωστη.

Να σημειωθεί πως το remake, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία, θα έρθει για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.