Η Blizzard σταματά και επίσημα να εργάζεται στο Heroes of the Storm

Η εταιρία μιλά για το μέλλον του MOBA τίτλου
10 Ιουλίου 2022 13:08
Η Blizzard σταματά και επίσημα να εργάζεται στο Heroes of the Storm

Εδώ και πολύ καιρό το Heroes of the Storm βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα από τη Blizzard, η οποία εστιάζει σε άλλα δημοφιλέστερα projects της, όπως τα Diablo, World of Warcraft και Overwatch. Τώρα, όμως, και επίσημα η ομάδα ανακοίνωσε πως «τραβάει την πρίζα».

Συγκεκριμένα, η Blizzard επιβεβαίωσε πως το MOBA της θα σταματήσει να λαμβάνει μεγάλες ενημερώσεις, με το παιχνίδι να περνά σε δεύτερη μοίρα, περίπου επτά χρόνια μετά το αρχικό του ντεμπούτο. Στην επίσημη ανάρτησή της, επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να έρθει πλέον καμία άλλη σημαντική προσθήκη και αντιθέτως η ομάδα θα επιμελείται μόνο μικρά patches που θα περιλαμβάνουν bug fixes και rotations του ήδη υπάρχοντος περιεχομένου.

Αναλυτικότερα, η εταιρία τόνισε:

Από εδώ και στο εξής θα υποστηρίζουμε το Heroes of the Storm με παρόμοιο τρόπο με τα άλλα μακροχρόνια παιχνίδια μας, όπως το StarCraft και το StarCraft II.

Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε τις σεζόν και τις εναλλαγές των ηρώων και ενώ το in-game κατάστημα θα παραμείνει λειτουργικό, δεν υπάρχουν σχέδια για προσθήκη άλλου νέου περιεχομένου για αγορά. Οι μελλοντικές ενημερώσεις θα επικεντρωθούν κυρίως στη βιωσιμότητα του client και σε διορθώσεις bugs, με balance updates όποτε χρειάζεται.

Για την ιστορία, η Blizzard είχε πρωτοανακοινώσει το 2018 πως σκοπεύει να συρρικνώσει την ομάδα ανάπτυξης του Heroes of the Storm, μεταφέροντας σε άλλα projects τους περισσότερες developers του. Από τότε προστέθηκαν στο παιχνίδι διάφοροι νέοι χαρακτήρες και skins, ωστόσο το νέο περιεχόμενο κατέφθανε με το σταγονόμετρο, ειδικότερα μετά το 2020.