Παίκτης έφτιαξε το rocket της Valkyrie από το Apex Legends στην πραγματική ζωή

"Fox 3! Sending the payload!"
10 Ιουλίου 2022 10:32
Παίκτης έφτιαξε το rocket της Valkyrie από το Apex Legends στην πραγματική ζωή

Αν έχετε παίξει ποτέ το Apex Legends της Respawn Entertainment, σίγουρα θα γνωρίζετε την εμβληματική χαρακτήρα, Valkyrie. Εκείνη, έχει ένα rocket launcher, το οποίο πετάει πυραύλους στους εχθρούς της και κάνει αρκετή ζημιά.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση από το Reddit, που αναφέρει ότι ένας παίκτης και λάτρης του παιχνιδιού, έφτιαξε το rocket της Valkyrie στην πραγματική ζωή. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο toneisdark, λοιπόν, έφτιαξε ένα βραχίονα που είναι σε θέση να παρακολουθεί την κίνηση του χεριού του, όποτε το κουνάει ή το γυρίζει και μπορεί να πετάξει…πυροτεχνήματα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, χρειάστηκαν περίπου δύο μήνες για να το ολοκληρώσει και έχει και άλλα σχέδια για μελλοντικά μοντέλα.

Ο toneisdark μίλησε στο Gamespot και είπε:

Θα έλεγα ότι το Mark I είναι έτοιμο. Μπορεί να κινείται και να «πυροβολεί» καλά, αλλά ναι, θα υπάρξουν και διάφορα άλλα adjustments που θα υπάρξουν στο μέλλον. Με αυτό το μοντέλο, λόγω της δύναμης που ασκείται από τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιώ, τα μοτέρ δυσκολεύονται πολύ με τη σταθερότητα. Τώρα, δεν είχα χρόνο για να αλλάξω αυτά τα μοτέρ.