Πλέον μπορείτε να κάνετε τη Lady Dimitrescu δική σας με αυτό το ενός μέτρου αγαλματίδιο

Νέο επίσημο merchandise για τους λάτρεις του Resident Evil Village
09 Ιουλίου 2022 18:14
Πλέον μπορείτε να κάνετε τη Lady Dimitrescu δική σας με αυτό το ενός μέτρου αγαλματίδιο

Μπορεί η Lady Dimitrescu να ήταν μια από τις ανταγωνιστικές δυνάμεις του Resident Evil Village, κυνηγώντας και κάνοντας τη ζωή των παικτών δυσκολότερη στο κάστρο της, αλλά η gaming κοινότητα δέθηκε απίστευτα πολύ μαζί της για διάφορους λόγους. Έτσι, αν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας για τη Dimitrescu, στολίζοντας το χώρο σας με ένα πραγματικά τεράστιο αγαλματίδιό της, πλέον έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε.

Συγκεκριμένα, μόλις ανακοινώθηκε ένα νέο υπερσυλεκτικό αγαλματίδιο της Lady Dimitrescu, το οποίο έχει ύψος περίπου ένα μέτρο! Η φιγούρα έρχεται με την επίσημη άδεια της Capcom και κατασκευάζεται από τη γνωστή εταιρία PureArts, η οποία στο παρελθόν είχε δημιουργήσει αντίστοιχα αγαλματίδια για λατρεμένους χαρακτήρες από τα League of Legends, Cyberpunk 2077 και Assassin's Creed.

Η Dimitrescu της PureArt, λοιπόν, θα μπορεί να ποζάρει είτε με τα χαρακτηριστικά της νύχια είτε με ένα σαφώς λιγότερο απειλητικό τσιγάρο. Μάλιστα, το αγαλματίδιο θα διαθέτει αφαιρούμενο καπέλο, καθώς και ένα προσαρμοσμένο φόρεμα από πραγματικό ύφασμα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού η τιμή της φιγούρας ανέρχεται σε 1,500 δολάρια. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο κομμάτι, αφού συνολικά θα κατασκευαστούν μόνο 766 στον κόσμο. Τα pre-orders έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της PureArts, την οποία θα βρείτε πατώντας εδώ.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι περιττά, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε μερικές εικόνες.