Ο νέος χάρτης του PUBG κυκλοφορεί την επομένη εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και φέρνει μαζί του ολοκαίνουργια αντικείμενα και άλλες προσθήκες
09 Ιουλίου 2022 17:39
Ο νέος χάρτης του PUBG κυκλοφορεί την επομένη εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το PUBG ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πρώτο του νέο χάρτη από τη στιγμή που έκανε τη μετάβαση στο free-to-play μοντέλο. Αυτός ονομάζεται Deston και χαρακτηρίζεται από τους developers ως ο «πιο καυτός προορισμός του καλοκαιριού».

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο ένατος συνολικά χάρτης του παιχνιδιού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα πλημμυρισμένο κέντρο, έναν βάλτο, ακτές, έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες του παιχνιδιού γενικότερα, καθώς και το Lodge, το οποίο είναι το μεγαλύτερο κτίριο που υπήρξε ποτέ στο PUBG.

Μάλιστα, η ομάδα ανάπτυξης δε στάθηκε μόνο εκεί, αφού μαζί με το νέο χάρτη εμπλούτισε και με άλλους τρόπους την εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο Deston περιλαμβάνει ένα νέο Airboat όχημα, καθώς και διάφορα αντικείμενα και ειδικές λειτουργίες που κάνουν πιο ποικιλόμορφο το gameplay, όπως τα Ascenders, σχοινιά που είναι διασκορπισμένα στο χάρτη και επιτρέπουν στους παίκτες να ανέβουν άμεσα στην κορυφή κάποιου κτηρίου. Επιπροσθέτως, ο χάρτης έρχεται και με ένα νέο αποκλειστικό όπλο, το O12, ένα 12-gauge slug shotgun.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο Deston θα προστεθεί στο παιχνίδι μέσα από το Update 18.2, το οποίο θα κυκλοφορήσει για την έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στις 13 Ιουλίου. Έπειτα, το update θα γίνει διαθέσιμο και για τις κονσόλες στις 21 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες της ενημέρωσης μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ. Η ίδια ανάρτηση περιλαμβάνει και αναλυτικές λεπτομέρειες για όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά του νέου χάρτη.

Tags: