Παίξτε δωρεάν το Mario + Rabbids: Kingdom Battle του Nintendo Switch

Ένα από τα καλύτερα tactics παιχνίδια της κονσόλας
09 Ιουλίου 2022 14:47
Παίξτε δωρεάν το Mario + Rabbids: Kingdom Battle του Nintendo Switch

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι μπορείτε να παίξετε από τώρα το πολύ ιδιαίτερο και ευχάριστο παιχνίδι Mario + Rabbids: Kingdom Battle, εντελώς δωρεάν, στο Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, αν είστε συνδρομητές του Nintendo Switch Online, μπορείτε εδώ και λίγες ώρες να κατεβάσετε το εν λόγω παιχνίδι και να το παίξετε μέχρι τις 12 Ιουλίου.

Το Mario + Rabbids: Kingdom Battle φτιάχτηκε από μία ομάδα της Ubisoft και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, έχει έντονο άρωμα από τη σειρά XCOM. Αν σας αρέσει το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου και θέλετε να το αγοράσετε, θα έχετε κανονικά στην κονσόλα σας όλη την πρόοδο που έχετε κάνει.

Το Βασίλειο των Μανιταριών έχει διαλυθεί από ένα vortex, μεταφέροντας τα Rabbids σε αυτή την κάποτε ειρηνική Γη. Για να αποκαταστήσουν την τάξη, ο Mario, ο Luigi, η Princess Peach και ο Yoshi, πρέπει να συνεργαστούν με ένα νέο πλήρωμα: τέσσερις ήρωες Rabbids! Μαζί, θα πολεμήσουν με όπλα μέσα από τέσσερις κόσμους γεμάτους με μάχες, παζλ και απρόβλεπτους εχθρούς.

Ο Γιώργος Πρίτσκας, είχε πει για το Mario + Rabbids: Kingdom Battle:

Είναι πολύ δύσκολο να μην αγαπήσεις το Mario & Rabbids: Kingdom Battle, ένα παιχνίδι που, σε πείσμα της ψυχρής επιχειρηματικής  λογικής της αγοράς, υπάρχει λόγω του πάθους και του οράματος των δημιουργών του. Το μεράκι και η προσοχή με την οποία έχει σχεδιαστεί είναι εμφανή σε όλες τις πτυχές του. Από το αψεγάδιαστο εικαστικό μέρος του, μέχρι το αναπάντεχα βαθύ, καλοζυγισμένο και σκεπτόμενο gameplay του, το παιχνίδι φωνάζει “ποιότητα”. Εκτός αυτών όμως, είναι η φύση του τίτλου, που τελείως απαλλαγμένη από συναισθήματα άγχους και πίεσης, ξεχωρίζει από τις συνήθως επιθετικές και έντονες εμπειρίες που προσφέρει το μέσο. Σαν τις καλύτερες αγχολυτικές εμπειρίες, καταφέρνει να απασχολεί το μυαλό σου δημιουργικά, χωρίς να ασκεί την οποιαδήποτε πίεση.

Διαβάστε επίσης: Mario + Rabbids: Sparks of Hope: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέα gameplay πλάνα  

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.