God of War Ragnarok – Η ανακοίνωση της ημερομηνίας έσπασε τα viral κοντέρ στα social media

Φτάνοντας ένα σημαντικό ορόσημο
08 Ιουλίου 2022 18:33
God of War Ragnarok – Η ανακοίνωση της ημερομηνίας έσπασε τα viral κοντέρ στα social media

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, το PlayStation επιβεβαίωσε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου God of War Ragnarοk, έπειτα από μια…έντονη εβδομάδα, με περιστατικά παρενόχλησης μελών της ομάδας ανάπτυξης, με δημόσια παράκληση της Santa Monica για σεβασμό και δηλώσεις μέχρι και από τον Phil Spencer του Xbox.

Όπως φαίνεται, η αποκάλυψη ήταν «λυτρωτική» για τους fans που ανυπομονούσαν, οι οποίοι στη συνέχεια την έκαναν viral στα διάφορα social media. Συγκεκριμένα, μέσα σε 17 ώρες η σχετική δημοσίευση του PlayStation στο Instagram συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο likes, πράγμα που σημαίνει πως είναι και επίσημα μια από τις δημοφιλέστερες gaming δημοσιεύσεις όλων των εποχών στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα.

Συγκριτικά, η αντίστοιχη δημοσίευση της Sony για το The Last of Us Part I remake πριν τρεις εβδομάδες έφτασε περίπου τα 300 χιλιάδες likes, δηλαδή ούτε το ένα τρίτο. Για την ιστορία, το ρεκόρ για το gaming Instagram post με τα περισσότερα likes ανήκει και πάλι στο PlayStation, το οποίο είχε συγκεντρώσει 5 εκατομμύρια likes όταν αποκάλυψε το logo του PS5 τον Ιανουάριο του 2020.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως περίφημη πορεία κατέγραψε και το CGI trailer που δημοσιεύτηκε συγχρόνως και μετρά ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε το ‘Father and Son’ CG trailer πατώντας εδώ.