Νέο trailer και ημερομηνία για το The Lord of the Rings: Gollum

Ετοιμαστείτε για ένα παράξενο ταξίδι αυτόν τον Σεπτέμβριο
08 Ιουλίου 2022 13:37
Νέο trailer και ημερομηνία για το The Lord of the Rings: Gollum

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Nacon μέσα από ένα καλοκαιρινό event έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα νέα gameplay πλάνα από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι, The Lord of the Rings: Gollum. Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για τις Xbox και PlayStation κονσόλες, καθώς και στο PC, ενώ η έκδοση του Nintendo Switch θα έρθει αργότερα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε με τις δύο προσωπικότητες. Με την ευγένεια του Smeagol ή τον εγωισμό του Gollum. Ο Gollum συναντά επίσης γνωστούς χαρακτήρες από τα βιβλία καθώς και μερικά νέα πρόσωπα.

Όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα η ομάδα ανάπτυξης, ο τίτλος έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας LOTR τίτλος και έχει εγκριθεί κανονικά από την Middle-Earth Enterprises, την license εταιρία του franchise. Αρχικά, έγινε γνωστό ότι η ιστορία του Gollum διαδραματίζεται παράλληλα με την αρχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων της Mordor, όπου ο Gollum απήχθη από τον Sauron και ανακρίθηκε και από τον Gandalf.

Επιπροσθέτως, η ομάδα ανάπτυξης, Daedelic Entertainment, αναφέρει ότι το δικό της Gollum δε μοιάζει και τόσο με το Gollum της τριλογίας και διευκρίνισε ότι ήθελε να δημιουργήσει κάτι μοναδικό. Γενικά, όχι μόνο για τον χαρακτήρα, αλλά και για τη Μέση Γη γενικότερα. Μάλιστα, τη φωνή του πρωταγωνιστή τη δανείζει ο Wayne Forester, ο οποίος έχει δουλέψει και σε άλλα παιχνίδια όπως το Elden Ring και το Xenoblade Chronicles 2.

Το The Lord of the Rings: Gollum αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η του Σεπτεμβρίου για τα PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και αργότερα στο Nintendo Switch. Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα παρακάτω.