Το βραβευμένο Inscryption έρχεται στο PlayStation – Πληροφορίες για άλλα έξι PlayStation Indies

Δείτε πανέμορφα πλάνα από διάφορες indie κυκλοφορίες του οικοσυστήματος
07 Ιουλίου 2022 20:14
Το βραβευμένο Inscryption έρχεται στο PlayStation – Πληροφορίες για άλλα έξι PlayStation Indies

Χωρίς κάποια προειδοποίηση, το PlayStation αποφάσισε να αφιερώσει την ημερά στα PlayStation Indies. Συγκεκριμένα, μέσα από σχετικές δημοσιεύσεις στο PlayStation Blog, η εταιρία αποκάλυψε νέες indie κυκλοφορίες του οικοσυστήματός της, φρέσκες πληροφορίες για τίτλους που ήδη γνωρίζαμε, ενώ δημοσίευσε και ολοκαίνουργια trailers.

Ξεκινώντας, μια από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις είναι πως το πολυβραβευμένο Inscryption, το οποίο θεωρείται από πολλούς ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του προηγούμενου έτους, θα έρθει επιτέλους στις κονσόλες. Αναλυτικότερα, η ιδιαίτερη εμπειρία που φέρνει τον ψυχολογικό τρόμο σε ένα παιχνίδι με κάρτες, θα κάνει το ντεμπούτο της στα PS4 και PS5 στο άμεσο μέλλον.

Παράλληλα, ένα ακόμη παιχνίδι με πρωτότυπο concept είναι το SCHiM, το gameplay του οποίου περιστρέφεται γύρω από τις σκιές, ενώ το Sea of Stars είναι παιχνίδι-tribute στα JRPGs που συνδυάζει μοντέρνους και παραδοσιακούς μηχανισμούς. Οι ανακοινώσεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού γνωστοποιήθηκε πως το πολυεπίπεδο psychological sci-fi survival horror παιχνίδι Signalis θα έρθει στο PS4 στις 27 Οκτωβρίου, ενώ το Cursed to Golf θα φέρει τον "εφιάλτη" του στα PS4 και PS5 στις 18 Αυγούστου.

Τέλος, το PlayStation αποκάλυψε και νέες πληροφορίες για το Cult of the Lamb της Devolver Digital που κυκλοφορεί στις 11 Αυγούστου, ενώ αποκαλύφθηκε και η Phoenix Edition του The Tomorrow Children, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 6 Σεπτεμβρίου.

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα νέα trailer που δημοσιεύτηκαν, ενώ για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε όλες τις δημοσιεύσεις που έγιναν στο PlayStation Blog πατώντας εδώ.

Sea of Stars

SCHiM

Signalis

The Tomorrow Children: Phoenix Edition

Cursed to Golf

Inscryption