Και το Xbox θα συμμετέχει στη gamescom 2022 τον Αύγουστο

Επίσημη επιβεβαίωση
07 Ιουλίου 2022 18:52
Και το Xbox θα συμμετέχει στη gamescom 2022 τον Αύγουστο

Απομένει περίπου ενάμιση μήνας για την gamescom 2022 και έτσι το παζλ αρχίζει σιγά-σιγά να συμπληρώνεται. Περνώντας σε λεπτομέρειες, μετά την ανακοίνωση του ορόσημου για τις πωλήσεις των εισιτηρίων και την αποκάλυψη πως η Ubisoft θα δηλώσει το παρών, τώρα ένας από τους τρεις platform holders ήρθε να επιβεβαιώσει πως θα συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, το Xbox έδωσε ραντεβού με τους gamers τον Αύγουστο, επιβεβαιώνοντας πως θα έχει περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο, το οποίο θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να τιμήσει την Xbox κοινότητα. Παράλληλα, η εταιρία έχει να κάνει και μερικές ανακοινώσεις, αλλά μην περιμένετε κάτι στην κλίμακα του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022. Αντιθέτως, θα υπάρξουν μικρές ενημερώσεις για το μέλλον τίτλων που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Xbox:

Θα επιστρέψουμε στο show floor της gamescom!

Αυτό το χρόνο θα αφιερώσουμε το booth μας γιορτάζοντας με εσάς, την κοινότητα! Παράλληλα, θα παρέχουμε μερικές μικρές ενημερώσεις για τρέχοντα παιχνίδια.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους στην Κολωνία!

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η gamescom 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι φέτος υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live, το οποίο θα παρουσιάσει ο συνήθης ύποπτος Geoff Keighley των The Game Awards και Summer Game Fest.

Tags: