Το επόμενο Battlefield θα έχει single-player campaign

Σε αντίθεση με το Battlefield 2042
06 Ιουλίου 2022 21:26
Το επόμενο Battlefield θα έχει single-player campaign

Μπορεί η ίδια η EA να τρόλλαρε πρόσφατα τα single-player παιχνίδια, με μια δημοσίευση στα social media που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά όπως φαίνεται μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της θα αφήσει στο παρελθόν την αποκλειστικά multiplayer δομή.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σε αντίθεση με το Battlefield 2042 που ήταν μια αποκλειστικά multiplayer εμπειρία, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως το επόμενο Battlefield θα έχει και κανονικό campaign. Αναλυτικότερα, το GameSpot παρατήρησε πως στην επίσημη ιστοσελίδα της EA αναρτήθηκε μια νέα αγγελία για τη θέση του Design Director στο νεοσύστατο Battlefield Seattle Studio.

Πρόκειται για την ομάδα που ίδρυσε πρόσφατα ο βετεράνος των Halo, Marcus Lehto, και η οποία κάτω από τη στέγη της Electronic Arts θα εργαστεί σε νέες Battlefield εμπειρίες. Η εν λόγω αγγελία, λοιπόν, ψάχνει τον director που θα «διαχειριστεί την σχεδιαστική ομάδα και το σχεδιαστικό όραμα για το νέο Battlefield campaign». Μάλιστα, αργότερα στην ίδια αγγελία αναφέρεται ρητά ο όρος single player campaign.

Κάπως έτσι, δια της πλαγίας οδού, γνωρίζουμε πλέον και επίσημα, όπως θα μπορούσε να πει κανείς, πως το νέο Battlefield θα έχει και κανονικό campaign. Αυτό θα το αναλάβει το νεοσύστατο Battlefield Seattle Studio, πράγμα που σημαίνει πως η DICE μάλλον θα αφιερώσει τις δυνάμεις της στο multiplayer και τη γενικότερη κατεύθυνση του νέου κεφαλαίου.