Forspoken: Το open world RPG της Square Enix καθυστερεί – Μαντέψτε το λόγο

Και χάνει εντελώς το 2022
06 Ιουλίου 2022 17:42
Forspoken: Το open world RPG της Square Enix καθυστερεί – Μαντέψτε το λόγο

Η Square Enix μόλις ανακοίνωσε μια ακόμη αναβολή για το Forspoken, το οποίο μέχρι πρότινος ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου του 2022 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για το PlayStation 5 όσον αφορά τις κονσόλες.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της τελικής ημερομηνίας κυκλοφορίας του God of War: Ragnarok, το οποίο θα καταφθάσει τελικά το Νοέμβριο, η ιαπωνική εταιρία επιβεβαίωσε πως το Forspoken αναβάλλεται για το επόμενο έτος. Αναλυτικότερα, η κυκλοφορία του παιχνιδιού μετατέθηκε για τις 24 Ιανουαρίου του 2023, με την Square Enix να τονίζει πως δεν υπάρχουν προβλήματα στην ανάπτυξη, αλλά αντιθέτως πρόκειται για στρατηγική απόφαση.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Square Enix επισημαίνει:

Ως αποτέλεσμα συνεχών συζητήσεων με βασικούς μας συνεργάτες, λάβαμε τη στρατηγική απόφαση να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Forspoken στις 24 Ιανουαρίου του 2023. Όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού έχουν πλέον ολοκληρωθεί και η ανάπτυξη βρίσκεται στην τελική φάση του polishing.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή υποστήριξη και την υπομονή σας σε αυτό το ταξίδι. Ο ενθουσιασμός σας για το παιχνίδι μας εμπνέει καθημερινά και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για το Forspoken αργότερα αυτό το καλοκαίρι!

Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στο Forspoken οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Frey Holland, η οποία τηλεμεταφέρεται μυστηριωδώς από τη Νέα Υόρκη στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη Athia, με ένα μαγικό βραχιόλι που έχει αισθήσεις να είναι τυλιγμένο γύρω από το μπράτσο της. Η νέα της αυτή κυνική σύντροφος θα βοηθήσει την Frey να επιβιώσει και να αναζητήσει ένα καινούργιο σπίτι.

Να σημειωθεί μάλιστα πως ο τίτλος αναπτύσσεται από τη Luminous Productions, την ομάδα ανάπτυξης του Final Fantasy XV.