Co-op παράνοια σάς περιμένει στο Destroy All Humans 2: Reprobed (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα νέα πλάνα από το sequel
06 Ιουλίου 2022 09:56
Co-op παράνοια σάς περιμένει στο Destroy All Humans 2: Reprobed (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Destroy All Humans 2: Reprobed ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από την THQ Nordic και τώρα, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τα νέα gameplay πλάνα του. Ο τίτλος, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα σας επιτρέπει να παίξετε και co-op και το νέο βίντεο επικεντρώνεται σε αυτή την πτυχή του παιχνιδιού.

Όπως και στο πρωτότυπο παιχνίδι του 2006 έτσι και εδώ, το sequel θα μπορείτε να το απολαύσετε με την παρέα σας σε spit-screen co-op για περισσότερη διασκέδαση. Ωστόσο, αν θέλετε περισσότερο multiplayer, η Black Forest Games, ομάδα ανάπτυξης κυκλοφόρησε πρόσφατα και ένα standalone DLC, για το Destroy All Humans!, που ονομάζεται Clone Carnage και περιέχει τέσσερα modes (Rampage, Armageddon, Race, and Abduction).

Τέλος, θα έρθει για άλλη μια φορά μία πλούσια συλλεκτική έκδοση, η οποία θα κοστίζει $399.99 και μπορείτε να δείτε τι περιέχει παρακάτω:

Για την ιστορία, το Destroy All Humans 2 κατέφθασε το 2006 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και ο παίκτης έπαιρνε τον έλεγχο ενός Alien, του Crypto, που σκότωνε οποιανδήποτε άνθρωπο βρισκόταν στο διάβα του. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στα ‘60s σε μία φανταστική πόλη του San Francisco, την Bay City, καθώς και άλλες πόλεις όπως το Λονδίνο, η Σοβιετική Ένωση και το Tokyo.

Το Destroy All Humans! 2: Reprobed θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.