ΕΠΙΣΗΜΟ: Μέσα στην εβδομάδα η εκ νέου αποκάλυψη του Skull and Bones

Ο πειρατικός τίτλος της Ubisoft πιάνει στεριά
05 Ιουλίου 2022 23:06
ΕΠΙΣΗΜΟ: Μέσα στην εβδομάδα η εκ νέου αποκάλυψη του Skull and Bones

Η φήμη που σας είχαμε μεταφέρει μόλις επιβεβαιώθηκε. Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα πως σκοπεύει να παρουσιάσει εκ νέου το Skull and Bones. Πρόκειται για το open-world πειρατικό παιχνίδι που η γαλλική εταιρία είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά την E3 2017, δηλαδή πριν από 5 χρόνια.

Το αρχικό πλάνο ήταν το Skull and Bones να κυκλοφορήσει το 2018, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Από τότε το παιχνίδι έχει καθυστερήσει αμέτρητες φορές, αλλά σύντομα αναμένεται να μάθουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά και να δούμε πόσο και πώς έχει αλλάξει. Αναλυτικότερα, η Ubisoft καλεί τους ενδιαφερόμενους να συντονιστούν αυτή την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), σε μια ζωντανή μετάδοση που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ολοκαίνουργια gameplay πλάνα.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα επίσημα YouTube και Twitch κανάλια της εταιρίας, καθώς και μέσα από την ιστοσελίδα της. Παράλληλα, μπορείτε να την παρακολουθήσετε και μέσα από τον player που συνοδεύει αυτό το άρθρο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η Ubisoft ανακοίνωσε συγχρόνως και ένα ακόμη σόου, ένα νέο Ubisoft Forward, το οποίο υπόσχεται πολλές ανακοινώσεις για επερχόμενα παιχνίδια της γαλλικής εταιρίας, μεταξύ των οποίων πιθανότατα συγκαταλέγεται και το νέο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς Assassin’s Creed. Περισσότερα σχετικά με αυτή την παρουσίαση, όπως τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της, μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.