Έρχεται μεγάλη παρουσίαση από τη Ubisoft το Σεπτέμβριο με Assassin’s Creed, κ.α.

Κλείδωσε το επόμενο Ubisoft Forward
05 Ιουλίου 2022 21:44
Έρχεται μεγάλη παρουσίαση από τη Ubisoft το Σεπτέμβριο με Assassin’s Creed, κ.α.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Ubisoft παρέλειψε το καλοκαίρι και το Summer Game Fest, μεταφέροντας για το φθινόπωρο το επόμενο event της. Τώρα το νέο Ubisoft Forward έχει και επίσημα ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, ο γαλλικός κολοσσός ανακοίνωσε πως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) θα μεταδώσει ζωντανά ένα σόου, το οποίο θα περιλαμβάνει ενημερώσεις και νέες ανακοινώσεις για πολλαπλά παιχνίδια και projects πάνω στα οποία εργάζονται τα διάφορα στούντιό του παγκοσμίως. Το νέο αυτό Ubisoft Forward θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα επίσημα YouTube και Twitch κανάλια της εταιρίας, καθώς και μέσα από την ιστοσελίδα της

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η Ubisoft έχει ήδη ανακοινώσει πως το μέλλον του Assassins  Creed θα αποκαλυφθεί το Σεπτέμβριο, όπως σας ενημερώσαμε. Είναι, λοιπόν, σχεδόν βέβαιο πως στις 10 Σεπτεμβρίου θα δούμε επιτέλους το νέο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς.

Για την ιστορία, το πρώτο πλήρως ψηφιακό σόου της Ubisoft, που ξεκίνησε το branding Ubisoft Forward, μεταδόθηκε ζωντανά τον Ιούλιο του 2020, όταν η E3 είχε ακυρωθεί εξαιτίας της πανδημίας. Από τότε, ακολούθησαν άλλα δύο Ubisoft Forward, ένα τον Σεπτέμβριο του 2020 και ένα τον Ιούνιο του 2021.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Ubisoft έχει ανακοινώσει επίσης πως θα συμμετέχει στη gamescom 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν το εν λόγω σόου, μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου.