Δείτε τώρα 18 λεπτά gameplay πλάνων από το One Piece Odyssey

Μέσα από το Anime Expo 2022
05 Ιουλίου 2022 13:59
Δείτε τώρα 18 λεπτά gameplay πλάνων από το One Piece Odyssey

Η Bandai Namco ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του One Piece Odyssey και μέσα από το Anime Expo 2022, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από τον τίτλο. Συγκεκριμένα, το νέο βίντεο διαρκεί 18 λεπτά και είναι απευθείας από την επίσημη παρούσιασή του, μέσα από την έκθεση και μεταξύ άλλων μας παρουσιάζει «αμοντάριστα» gameplay πλάνα.

Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου είναι η ILCA, η οποία επισήμανε επίσης, ότι αυτό το παιχνίδι είναι μία τεράστια περιπέτεια για όλους τους παίκτες και ειδικά γι’ αυτούς που αγαπούν το One Piece.

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία του One Piece Odyssey:

Ο Luffy αναζητεί ένα μυστηριώδες νησί για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Όλοι μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με τέρατα που δεν έχουν δει στο παρελθόν, με τα πράγματα να παίρνουν γρήγορα μια απροσδόκητη τροπή. Έτσι, καλείστε να νικήσετε νέους εχθρούς και να βρείτε τη λύση σε διάφορα μυστήρια. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως όλοι οι fans του One Piece θα ζήσουν μια πρωτότυπη ιστορία.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τον Luffy, θα μπορείτε να παίξετε και ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook. Όπως έγινε γνωστό από την Bandai Namco, ο τίτλος βρίσκεται στα σκαριά πολλά χρόνια και το στούντιο δουλεύει σκληρά για να φέρει στους fans μία One Piece περιπέτεια, σε έναν τεράστιο κόσμο.

Το One Piece Odyssey αναμένεται μέσα στη χρονιά για τις PlayStation και τις Xbox κονσόλες, καθώς και για το PC (Steam). Δείτε τα νέα gameplay πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.