Παίκτης ολοκλήρωσε το Dark Souls σε διάδρομο γυμναστικής και έχασε 15 κιλά

Έκανε τους κοιλιακούς ενός “hollow”
05 Ιουλίου 2022 09:22
Παίκτης ολοκλήρωσε το Dark Souls σε διάδρομο γυμναστικής και έχασε 15 κιλά

Τα Dark Souls παιχνίδια έχουν γίνει γνωστά μεταξύ άλλων και για τη δυσκολία τους, η οποία είναι “σκληρή”, αλλά και δίκαιη. Ωστόσο, όπως έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, η δυσκολία δεν είναι αρκετή για κάποιους και ψάχνουν διάφορες τρόπους να παίξουν και να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια της FromSoftware. Κατά καιρούς, παίκτες παίζουν τα “SoulsBorne” παιχνίδια με κιθάρα, με drums, με μπανάνες και πολλά ακόμη.

Τώρα, ένας παίκτης δημοσίευσε το επίτευγμά του στο Reddit και όπως μεταφέρει, ολοκλήρωσε το Dark Souls στο Nintendo Switch τρέχοντας 400 μίλια πάνω σε διάδρομο γυμναστικής. Ναι, καλά διαβάσατε. Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο χρήστης με username ChipNdale123, έχασε και 15 κιλά. Επιπροσθέτως, για να το καταφέρει αυτό χρειάστηκαν τρεις μήνες, ενώ ο διάδρομος είχε ανηφορική κλίση, ενώ ήταν στη μέγιστη ταχύτητα.

"Αν θέλετε τους κοιλιακούς ενός “hollow” και να έχετε πρόσβαση σε αυτό το challenge, προκαλέστε τον εαυτό σας", είπε μεταξύ άλλων.

Ο Chip διευκρίνισε ότι ο διάδρομος ήταν σε 4.0 μέγιστη ταχύτητα και 5.0 στην ανύψωση, αλλά η ταχύτητα αυτή έπεφτε όταν ήθελε να περιηγηθεί στα menu.

Είναι κόλαση στην αρχή, αλλά εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να αντέχει τον πόνο και συνεχίζεις όπως ο παίκτης σου στο παιχνίδι, lol.

Εσείς θα κάνατε ένα τέτοιο challenge; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: