ΦΗΜΗ: Το God of War Ragnarok θα είναι «τεράστιο» – Κυκλοφορία το Νοέμβριο

Νέες πληροφορίες από εξαιρετικά έμπιστο ρεπόρτερ
02 Ιουλίου 2022 20:26
ΦΗΜΗ: Το God of War Ragnarok θα είναι «τεράστιο» – Κυκλοφορία το Νοέμβριο

Πλέον που τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει, μετά και την επίσημη παράκληση της Sony Santa Monica προς την κοινότητα του God of War, ο εξαιρετικά έμπιστος ρεπόρτερ του Bloomberg, Jason Schreier, ήρθε να αποκαλύψει μερικές νέες λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν.

Συγκεκριμένα, ο Schreier ήταν αυτός που είχε ξεκινήσει τις φήμες, αφού θέλοντας να βάλει τέλος στις εικασίες περί καθυστέρησης του God of War: Ragnarok στο 2023, είχε αναρτήσει ένα ρεπορτάζ που ανέφερε ότι η Sony είχε μια ανακοίνωση για τις 30 Ιουνίου. Τελικά, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, με τους gamers να αντιδρούν με άσχημο τρόπο απέναντι στους developers του παιχνιδιού, βάζοντάς τα εν τέλει και μαζί του. Τώρα, λοιπόν, μέσα από δημοσίευση στο γνωστό gaming forum ResetEra, ο Schreier επισήμανε ξανά πως πράγματι υπήρχε μια προγραμματισμένη ανακοίνωση, η οποία ωστόσο αναβλήθηκε εξαιτίας των σημαντικών πολιτικών εξελίξεων στις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες ημέρες.

Ο Schreier, όμως, δε στάθηκε μόνο εκεί, αποκαλύπτοντας πως η ανάπτυξη του project κυλά ομαλά και έτσι η κυκλοφορία του εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένη για το Νοέμβριο. Συγχρόνως, δήλωσε πως σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έλαβε, το παιχνίδι θα έχει «τεράστια» κλίμακα, με τους developers να είναι τρομερά ενθουσιασμένοι. Μάλιστα, ο ρεπόρτερ έκλεισε λέγοντας πως τα όσα ακούει του θυμίζουν τα σχόλια που είχαν φτάσει στα αυτιά του πριν την κυκλοφορία του αριστουργηματικού God of War το 2018.

Αφού μίλησα με περισσότερους ανθρώπους χθες, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας και της έναρξης των προ-παραγγελιών ήταν όντως προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου. Μεταφέρθηκε κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί. (Ενδεχομένως εξαιτίας του Roe v Wade.) Επίσης, το PlayStation προσπαθεί να κρατήσει τα μυστικά του τόσο έντονα που ακόμη και οι περισσότεροι υπάλληλοι της Santa Monica δεν ενημερώθηκαν γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από αυτή την εβδομάδα, το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό λένε ότι είναι τεράστιο και φαίνεται να είναι αρκετά ενθουσιασμένοι για το project. Μου θυμίζει όλα αυτά που άκουγα πριν από το God of War του 2018.

Για την ιστορία, το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5 και αναμένεται να ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας του Kratos. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο trailer του παιχνιδιού πατώντας εδώ.