Παίκτης έφτιαξε την Silvermoon City του World of Warcraft στο Minecraft (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό
02 Ιουλίου 2022 15:13
Παίκτης έφτιαξε την Silvermoon City του World of Warcraft στο Minecraft (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα “makeovers” στο Minecraft, στα οποία παίκτες δημιουργούν διάφορα projects με τα φαντασία τους. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση που αναφέρει ότι ένας παίκτης του World of Warcraft έφτιαξε ολόκληρη την Silvermoon City μέσα στο Minecraft και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Reddit με την ονομασία Lillmy03, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την πρωτεύουσα των Blood Elf στο Eversong Woods, στο Walk of Elders μέσα στην ίδια την πόλη και άλλα εμβληματικά σοκάκια που θα θυμούνται οι παίκτες του λατρεμένου MMO της Blizzard.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Ο Lillmy03 δήλωσε τα εξής:

Θέλει δουλειά ακόμα και πολλά πράγματα χρειάζονται κάποιες λεπτομέρειες, αλλά τα πηγαίνει καλά το project. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να την τελειώσω όμως. Είμαι σίγουρος, ότι θα αξίζει την αναμονή.

Φαίνεται πως το Minecraft αντλεί έμπνευση σε πολλούς παίκτες όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα, μόλις ο Lillmy03 ολοκληρώσει το project, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο. Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το WoW, αλλά και το Minecraft, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.