ΦΗΜΗ: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του νέου Need for Speed και του Avatar παιχνιδιού

Έμπιστος leaker αποκαλύπτει
01 Ιουλίου 2022 22:42
ΦΗΜΗ: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του νέου Need for Speed και του Avatar παιχνιδιού

Εδώ και κάποιες ημέρες έχει δημιουργηθεί σάλος με την έντονη φημολογία για την επερχόμενη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του God of War: Ragnarok. Στο επίκεντρο των γεγονότων βρέθηκε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ Tom Henderson, ο οποίος ευθύνεται για πολυάριθμες επιβεβαιωμένες διαρροές τον τελευταίο καιρό.

Θέλοντας, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ο Henderson ήρθε με νέο του ρεπορτάζ να αποκαλύψει πως η ανακοίνωση του PlayStation θα γινόταν μέσα από το PlayStation Blog, με ένα ειδικό post που θα γνωστοποιούσε τόσο την ημερομηνία κυκλοφορίας όσο και τις συλλεκτικές εκδόσεις του τίτλου. Ο ίδιος σημειώνει πως δε γνωρίζει ποια είναι η ημερομηνία για την αποκλειστικότητα του PlayStation, αλλά συζητώντας σχετικά έφερε στα φώτα της δημοσιότητας τις ημερομηνίες κυκλοφορίας…δύο άλλων παιχνιδιών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον δραστήριο Twitter λογαριασμό του, ο Henderson ανέφερε πως σύμφωνα με τις πηγές του, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Need for Speed είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου. Από την άλλη, τα τωρινά σχέδια της Ubisoft θέλουν το Avatar: Frontiers of Pandora να καταφθάνει στις 18 Νοεμβρίου, δηλαδή λίγο πριν την πολυαναμενόμενη ταινία του James Cameron.

Αν, λοιπόν, οι πληροφορίες αυτές ευσταθούν, το πρόγραμμα κυκλοφοριών διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο που αφήνει την ενδιάμεση Παρασκευή ελεύθερη για το God of War. Αν πράγματι η Sony επιλέξει τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αφού συνηθίζει να διαθέτει τα παιχνίδια της τις Παρασκευές, το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου του 2022 (11/11/22).

Σας θυμίζει κάτι η ημερομηνία; Ναι, ήταν αυτή που είχε επιλέξει το Xbox και η Bethesda για το Starfield, πριν αυτό καθυστερήσει για το 2023. Σίγουρα θα ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή από τη Sony, η οποία μένει να δούμε προσεχώς τι σχεδιάζει για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο της.