Αν είστε fans των inFAMOUS και Sly Cooper σάς έχουμε κακά νέα…

Η ίδια η Sucker Punch καταρρίπτει και επίσημα τα όνειρα
01 Ιουλίου 2022 21:00
Αν είστε fans των inFAMOUS και Sly Cooper σάς έχουμε κακά νέα…

Όπως μάλλον έχετε καταλάβει ήδη από τον τίτλο, πρέπει να χαμηλώσετε τον πήχη προσδοκιών σας για κάποιο νέο inFAMOUS ή Sly Cooper παιχνίδι στο άμεσο μέλλον.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων της που πλησιάζει, η Sucker Punch Productions των PlayStation Studios αποφάσισε να αποκαλύψει μερικές σημαντικές πληροφορίες για τα μελλοντικά της σχέδια. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης τόνισε πως αυτή τη στιγμή έχει υπο ανάπτυξη ένα μόνο νέο project, στο οποίο εστιάζει όλες τις δυνάμεις της. Αυτό δεν είναι ούτε νέο inFAMOUS, ούτε νέο Sly Cooper, με τις φήμες να κάνουν λόγο για Ghost of Tsushima 2.

Μάλιστα, η Sucker Punch τόνισε πως δεν έχει παραχωρήσει τα IPs σε κάποιο άλλο στούντιο, οπότε καλό θα ήταν οι fans να μην περιμένουν κάτι. Ωστόσο, η ομάδα διευκρίνισε πως αγαπά και τα δύο franchises και έτσι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά με αυτά κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αναλυτικότερα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, το στούντιο ξεκαθάρισε:

Καθώς πλησιάζουμε τα 25 χρόνια από τη στιγμή που άνοιξε η Sucker Punch, είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά των χαρακτήρων και των ιστοριών που έχουμε δημιουργήσει, από το Rocket: Robot on Wheels μέχρι τα Sly Cooper και τα inFAMOUS, και πιο πρόσφατα το Ghost of Tsushima.

Βέβαια, καθώς η κλίμακα και η πολυπλοκότητα των παιχνιδιών μας συνεχίζει να αυξάνεται, αυτά απαιτούν την πλήρη προσοχή του στούντιο. Έτσι, εστιάζοντας την προσοχή μας στο τρέχον project μας, δεν έχουμε σχέδια να επισκεφτούμε το inFAMOUS ή το Sly Cooper αυτή τη στιγμή. Ομοίως, κανένα άλλο στούντιο δεν εργάζεται επί του παρόντος σε projects που σχετίζονται με αυτά τα franchises. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι πολύ ιδιαίτεροι και κοντά στην καρδιά μας, οπότε, αν και δε θα λέγαμε ποτέ ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο να ανοίξουμε ξανά αυτές τις πόρτες στο μέλλον, προς το παρόν δεν υπάρχουν inFAMOUS ή Sly Cooper παιχνίδια υπό ανάπτυξη.

Για την ιστορία, το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Sly Cooper ήταν το Thieves in Time που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2013 για τα PS3 και PS Vita. Από την άλλη, το τελευταίο Infamous ήταν το μικρότερης κλίμακας First Light, που βασίζεται στο Infamous Second Son και κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2014.