Το trailer του Skate τρολάρει επίτηδες τα bugs του

Δείτε τα "pre-pre-pre alpha" πλάνα
30 Ιουνίου 2022 19:51
Το trailer του Skate τρολάρει επίτηδες τα bugs του

Το νέο Skate παιχνίδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη από το στούντιο Full Circle της EA και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer. Ωστόσο, μη βιάζεστε, καθώς δεν είναι ακριβώς κάποιο gameplay trailer, καθώς σε αυτό το βίντεο, η ομάδα ανάπτυξης μιλάει για το πως τα πηγαίνει η ανάπτυξη του τίτλου.

Όπως φαίνεται, το νέο παιχνίδι της σειράς απέχει ακόμη πολύ για την κυκλοφορία του και αυτό το τρολάρει το ίδιο το στούντιο, μιας και στην αρχή λέει ότι τα πλάνα που θα δείτε είναι σε "pre-pre-pre alpha" μορφή. Έτσι, το εν λόγω βίντεο δείχνει πλάνα από την παραγωγή, τα bugs και τα glitches που έχει αυτή τη στιγμή (ναι, καλά διαβάσατε), αλλά και μια μικρή δόση από το gameplay και τα physics του.

Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει τα εξής:

Σας είπαμε ότι επιστρέψαμε και ακόμα εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το παιχνίδι, αλλά ήρθε η ώρα να δείτε τι έχουμε κάνει. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά θέλουμε να το κάνουμε σωστά και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε και εσείς να γίνετε μέρος σε όλο αυτό.

Για την ιστορία, το νέο “Skate” ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από την EA, τον Ιούνιο του 2021, αλλά έκτοτε δεν έχουμε δει και πολλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο προηγούμενος τίτλος της επιτυχημένης σειράς είχε κυκλοφορήσει το 2010 και όπως οι προκάτοχοί του, ήταν διαθέσιμος μόνο για τις κονσόλες. Πλέον, το νέο παιχνίδι θα έρθει και για πρώτη φορά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αξίζει να αναφερθεί πως το playtest του τίτλου θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.